muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Més d'una vintena de misses en honor de Franco, 45 anys després de la mort del dictador

Espanya continua sent 'diferent' i els feixistes continuen mostrant l'orgull de ser-ho, cara alta i cara al sol.

La Fundación Nacional Francisco Franco promou la memòria de «Francisco Franco en el 45è aniversari de la seva mort, juntament amb José Antonio Primo de Rivera i tots els caiguts en la 'Cruzada'».

Els franquistes han promogut més d'una vintena de misses en honor del sanguinari i criminal dictador.

Aquesta és la llista d'esglésies i ciutats que han acollit misses d'homenatge al responsable de la mort de desenes de milers de ciutadans de l'Estat espanyol: Albacete (església de San Vicente de Paul); Alacant (església de Sant Nicolau); Almería (església de Santiago); Badajoz (convent de las Descalzas); Cartagena (església de Santa María de Gracia); Ceuta (parròquia de Nuestra Señora del Valle; Córdoba (església de la Trinidad); Granada (Catedral); Osca (església de Nuestra Señora de la Candelaria); Jaén (Catedral); León: (església de Santa María la Real); Lucena (església de San Mateo); Madrid (església de los Doce Apóstoles); Màlaga (església de Stella Maris); Las Palmas de Gran Canaria (església de San Francisco); Santillana del Mar (Colegiata); Sevilla (església de El Salvador); Tenerife (església de San José); València (església del Patriarca); Valladolid (església de San Felipe Neri); Zamora (església de San Torcuato); Saragossa (església de Santiago).

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No crec que els vagi bé, per ara, fa 5 mesos

@Magí. Si és veritat i els ho consenten, de passada poden fer sants a Hitler i a Mussolini i beats a Pol Pot i a Stalin.
Els del Palmar de Troya volien fer sants a en Franco, però aquesta secta ja no pinta res. I a la església catòlica, amb el Papa Francesc, que va viure l'horror del cop d'estat i va salvar a tanta gent de les urpes dels colpistes del seu país, no crec que consenti tal aberració.

Valoració:1menosmas
Per Raúl Vicente, fa 5 mesos

Ja podeu resar, ja. Déu es just i amoròs i no accepta la adoadoraciò dels que no observen els Seus Manaments ni viuen a la altura de la Llei d'amor del Crist.

Valoració:-1menosmas
Per Magí, fa 5 mesos

Crec recordar que s'està intentant la seva beatificació, juntament amb la d'Isabel I de Castella, la Catòlica.

Valoració:1menosmas
Per Que resin tot el que vulguin, fa 5 mesos

Si és veritat que en el Més Enllà les coses funcionen així com se diu, sobre que les misses i les oracions que no li feien falta al mort per qui resaven, s'en anaven a altres.
Per tant, si no li fan falta a una persona que ja és al Cel, tampoc li faran falta a un dolent que s'ha condemnat. I aquestes misses aniran en sufragi dels rojos fusellats, als que els capellans feixistes no varen voler administrar els sacraments abans de matar los.
Clar, que si els que resen son aquesta colla d'intolerants i més coses que no dic, també diuen que "bram d'ase no puja al Cel".

Valoració:4menosmas
Per Guim, fa 5 mesos

Aquest paio tenia ànima?

Valoració:2menosmas
Per Pepeta, fa 5 mesos

*error* vull.

Valoració:-1menosmas
Per Pepeta, fa 5 mesos

Això és vergonyós per un país democràtic.
A Alemanya no ho consentirien per en ****** ( no el bull anomenar) de cap manera.

Valoració:1menosmas
Per intolerable a dia d´avui, fa 5 mesos

Franco a l´infern, juntament amb els seus amics Hitler, Mussolini, Pol Phot, Stalin, i altres genocides de la humanitat. Per moltes misses que els facin, no s´en salva ni un.

Valoració:7menosmas
Per millor pelis bones o de riure, fa 5 mesos

Ai, ja és 28 de desembre!?
Aquestes tendències místiques em sembla que deuen ser com de 'retrovisor remugant'
Imagino que pel 2021 diran que se vivia millor amb en Trumpó, es Caudillo i alarma de Covidillo de 2020.
No sé si potser precisen estima o criden atenció amb engany. Jo sospit que intenten dominar via asustar, terror amb una espècie de drama, amb art relacionat amb fanatisme intolerant.
M'heu inspirat per posar a sa agenda remirar coses velles com "La Vida de Bryan" de Monty Phyton, o "Brazil" de Terry Gilliam, o "La mala educación" de Almodóvar, o "Spotlight" de Tom McCarthy al 2015, o...???

Valoració:3menosmas
Per Tanmateix no li faran res, fa 5 mesos

Per moltes misses que se diguin per la seva ànima, no lograran mai contrarrestar tot el mal que va fer, ni totes les morts i el sofriment que van sembrar el seu cop d'estat i la seva dictadura.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris