muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

L'Estat espanyol exigirà als viatgers internacionals de països de risc una PCR negativa en les darreres 72 hores

L'Estat espanyol exigirà als viatgers internacionals procedents de països de risc que tenguin una prova de PCR negativa en les 72 hores prèvies a l'arribada per a poder-hi entrar, i la seva acreditació podrà ser sol·licitada al passatger en qualsevol moment, segons ha informat aquest dijous el Ministeri de Sanitat.

Aquesta mesura, que serà publicada dijous al Butlletí Oficial de l'Estat i entrarà en vigor el proper 23 de novembre, se suma als controls sanitaris que ja es duen a terme actualment a tots els passatgers internacionals en els punts d'entrada, entre el qual es troba el control de temperatura i el control visual.

D'aquesta manera, la novetat és que dins del formulari de control sanitari que tot passatger ha d'emplenar abans de la seva entrada a l'Estat es recollirà a partir d'ara una pregunta sobre si disposa d'una PCR negativa realitzada a les 72 hores prèvies a l'arribada a l'Estat. El document ha de ser l'original, redactat en espanyol o anglès i podrà ser presentat en format paper o electrònic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris