algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

La Fundación Francisco Franco recorda a Felipe VI que és rei gràcies al dictador

El president de la Fundación Francisco Franco, el general retirat Juan Chicharro Ortega, ha escrit un article en què denuncia que la monarquia espanyola viu un moment d'«assetjament i enderrocament» amb «atacs i menyspreus continus de la persona de Felipe VI qui assisteix impàvid a aquesta ofensiva».

Chicharro remarca que ara estan sortint moltes veus en defensa del Borbó. «Caram! Ara se n'adonen? Quantes vegades hem dit des d'aquesta Fundació que el següent pas després de la profanació de la tomba del Generalísimo anava a ser el mateix rei? Per ventura no és la monarquia obra de Franco? Què esperaven?», es demana.

I acaba interpel·lant Felipe VI: «Que no, Senyor, que els 'dolents' no el volen. Que si no hagués estat per Franco no estaria VM [Vostra Majestat] al tron. I que van a per VM [Vostra Majestat] perquè és la sustentació de la unitat d'Espanya igual que Franco ho va ser».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per quin mul, fa 7 mesos

Y los de la Fundación son "algo", gracias a Franco. Por si solos no serían nada. Todos somos, por gracia, derecho o trabajo de nuestros ancestros.

Y los del Baleares, tienen una cabecera fundada por la Falange. Durante muchos años "el diario de más circulación del archipiélago". Ahora, res de res.

Valoració:0menosmas
Per Iñaki Mangarin, fa 7 mesos

Per una vegada aquesta fundació diu alguna cosa coherent.

Valoració:9menosmas
Per Sac de gemecs., fa 7 mesos

Però no deien que l'havíem votat?

Valoració:13menosmas
Per Joan, fa 7 mesos

Els "dolents"???
Aquest senyor encara no ha entès quin significat té una democràcia!

Valoració:12menosmas
Per Sant Francesc, fa 7 mesos

"van a per VM [Vostra Majestat] perquè és la sustentació de la unitat d'Espanya igual que Franco ho va ser".

Franco va sustentar la unitat d'Espanya amb el genocidi d'aquells que no pensaven com ell. El seu 'hereu directe Felip six' sols ha donat continuïtat a la tasca del genocida del seu 'mentor' intel·lectual, com va fer palès amb el discurs del tres d'octubre, on animava a l'A POR ELLOS' envers el poble català.

No es va poder jutjar a la mòmia per genocidi i crim de lesa humanitat. Esperem que el presumpte LLADRE del seu successor si que sigui jutjat, i esperem que el presumpte INCITADOR AL GENOCIDI del seu net intel·lectual, acabi sent enjudiciat i condemnat!

Valoració:15menosmas
Per Qui el vol? Els fatxes!, fa 7 mesos

Idò amb més motiu hauria d´entendre que hauria de deixar pas a la democràcia...

Valoració:12menosmas
Per M, fa 7 mesos

Ells mateixos se destapen. Ara només falta que el gruix de la població sigui mitjanament llesta, perque no se deixi engsnar pels mitjans i els informadors mercenaris de les dretes.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris