nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Les restriccions per a viatjar a l'Estat espanyol s'amplien fins al 30 de setembre

El Govern espanyol prorroga fins al 30 de setembre la restricció temporal de viatges no imprescindibles des de tercers països a la Unió Europea i països associats Schengen per raons d'ordre públic i salut pública amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica aquest dimecres una nova pròrroga de l'ordre de restricció temporal de viatges no imprescindibles, aprovada al juliol, i que s'ampliarà fins a les 24 hores del darrer dia de setembre.

La Recomanació (UE) 2020/912 del Consell, de 30 de juny, sobre la restricció temporal dels viatges no essencials a la Unió Europea i el possible aixecament d'aquesta restricció, va establir un llistat de tercers països els residents dels quals quedaven exempts de les restriccions de viatge a la Unió Europea, així com un conjunt de categories específiques de persones també exemptes d'aquestes restriccions, independentment del seu lloc de procedència.

Aquesta Recomanació ha estat modificada en successives ocasions per anar reduint el llistat de tercers països en vista de l'empitjorament de la situació epidemiològica en diversos d'ells.

Els països els residents dels quals no es veuen afectats per aquesta ordre són Austràlia, Canadà, Geòrgia, el Japó, Nova Zelanda, Rwanda, Corea de Sud, Tailàndia, Tunísia, l'Uruguai i la Xina.

Queden exempts d'aquestes restriccions els residents habituals a la Unió Europea, els Estats associats Schengen, Andorra, Mònaco, El Vaticà o San Marino que es dirigeixin a aquest país, acreditant-ho documentalment.

També els titulars d'un visat de llarga durada expedit per un estat membre o associat Schengen que vagin a aquest país, professionals de la salut, investigadors sanitaris i professionals de la cura de gent gran, personal de transport, diplomàtics, estudiants o persones que viatgin per motius familiars imperatius degudament acreditats, entre altres.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per veritas, fa 5 dies

A "vistallarga", más bien corta.

Si tu comentario "segons es bou, sa corda", tuviese que ir acompañado de foto propia e identificación, no tendrías lo que hay que tener, para decir tantas barbaridades. Yo no tengo ningún problema en identificarme plenamente. Me avergüenzo de que haya elementos con semejante cerebro.

Ya sé que en Cataluña no hay ni un solo afectado. Y mucho que lo celebro. Llec.

Valoració:0menosmas
Per vistallarga, fa 6 dies

Madrit en xifres roges de contagis, i "aquí no paSSa nada". Ses rialles des mes passat, s´han canviat a ploreres.
Es pensaven que estaven protegits per sa FAES o per sa mòmia paco ?
Sa incultura des centralistes ñols es infinita.

Valoració:1menosmas
Per Increïble, fa 6 dies

Jo encara veig i sent passar avions cada cinc minuts pel carnatge...

Valoració:0menosmas
Per ., fa 7 dies

Afortunadament n'hi ha pocs que siguin tan bísties.

Valoració:-2menosmas
Per sebastià, fa 7 dies

Es podrien ampliar fins a ... ja m'enteneu.
No us hi perdeu res no anant al pais dels morro villas.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris