algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

Prohibeixen fumar al carrer si no es pot mantenir la distància de seguretat

Els rebrots de la COVID-19 han obligat a una reunió urgent del Ministeri espanyol de Sanitat i les comunitats. De la trobada han sortit 11 mesures de contenció per a aplicar-se a tot l'Estat espanyol entre elles: la prohibició de fumar al carrer si no hi ha possibilitat de mantenir distància de seguretat entre persones i el tancament dels locals d'oci nocturn.

El ministre Salvador Illa, ha subratllat que és important per a controlar el virus «no reunir-nos amb grups de més de deu persones i mantenir-se amb grups de convivència estable» per a ajudar a contenir el virus.

En la reunió han pactat el tancament de discoteques, sales de ball i bars de copes, la garantia de distància social en hostaleria, que hauran de tancar a la una; reforçar els controls per a detectar els botellots a la via pública i prohibir fumar en espais a l'aire lliure en cas que no sigui possible mantenir la distància de seguretat de dos metres.

En hostaleria, restauració, terrasses i bars/restaurants de platja, haurà d'haver-hi un metre i mig de distància entre taules, amb 10 persones com a màxim per grup. Aquesta distància també s'haurà de respectar en les barres. La taula o agrupació de taules que s'utilitzin per als grups, a més, hauran de ser concordes al nombre de persones per a respectar la distància mínima interpersonal.

Aquests establiments tendran la seva hora de tancament a la 1 de la matinada i no podrà admetre's a nous clients des de les 12.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris