cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 19°
24°

Prop de 2.500 persones de les Balears participaran en un estudi sobre el coronavirus

22-04-2020

L'estudi de seroprevalença, elaborat pel Ministeri Sanitat, amb l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII), l'Institut Nacional d'Estadística (INE) i la col·laboració de les comunitats autònomes, analitzarà un total de 90.000 persones, tant infants com adults, a les quals se'ls convidarà per telèfon a participar-hi. A les Balears hi participaran 2.460 persones.

El treball començarà el proper dilluns 27 d'abril i té com a objectiu estimar la prevalença d'infecció del coronavirus mitjançant la determinació d'anticossos front al virus per comunitats autònomes, províncies, edat i sexe. A més, l'estudi, que ha estat aprovat pel Comitè d'Ètica de l'ISCIII, avaluarà canvis en aquesta prevalença per a monitoritzar l'evolució de l'epidèmia.

La mostra total a seleccionar és de 90.000 persones. La meitat (45.000) s'assignarà de manera uniforme a les 52 províncies, una sisena part (15.000 persones) es designaran de manera uniforme a les 17 comunitats autònomes i, dins d'elles, de manera proporcional a la grandària poblacional de les seves províncies.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris