muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Felip VI no aporta res en un discurs de Nadal ple de tòpics

El rei Felip VI ha qualificat Catalunya com una de les «serioses preocupacions que tenim a Espanya» en el discurs de Nadal. Sense fer-hi cap més referència explícita, el monarca ha afegit, «per descomptat», Catalunya en una llista on també ha citat «la falta d'ocupació», «les dificultats econòmiques de moltes famílies», «els nivells de desigualtat» o «el deteriorament de la confiança de molts ciutadans en les institucions».

En una intervenció de gairebé dotze minuts, el rei dels espanyols no ha aportat res de nou i s'ha limitat a repetir el tòpics i llocs comuns de cada discurs reial.

Felip de Borbó ha insistit en que Espanya és un «estat social i democràtic de dret» i a partir d'aquí ha anat repetint els mateixos recursos de sempre: «societat oberta al món», «milions d'espanyols, gràcies a la nostra Constitució, hem compartit al llarg dels anys uns mateixos valors sobre els quals fonamentar la nostra convivència, els nostres grans projectes en comú o els nostres sentiments i idees», «el país sabrà superar els desafiaments que té al davant» i «cal mantenir-se units en els valors democràtics que compartim per resoldre els nostres problemes»...

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per República! Els catalans van bé., fa dervers d'un any

No sabia que té un problema! I és que s´adorm i fins i tot estant dret! I no el poden deixar seure ni recolzar-se quan fa un discurs!
Vaja, que s´assembla als seus!
Quina Casa reial! Què voleu que sigui Espanya?

Valoració:3menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

La ofuscació fa dir disbarats. No li veig massa temps sense fotre res ni em considero "renegat" perque mai l'he defensat ni a ell ni a son pare i molt menys encara, no els he votat mai. Aquest també pensa amb el c..l i mira que és pesat el tio.

Valoració:8menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any

Haurà de demanar vacances després de fer aquest discurs .S'ha esllomat! Quina feinada que fa!

Valoració:10menosmas
Per estado en declive, fa dervers d'un any

L´odi ñol, serà l´epidèmia del segle XXI, en la península ibèrica. Caldria erradicar-lo pel be d´Europa i el futur de les seves institucions.

Valoració:4menosmas
Per Balearium, fa dervers d'un any

Vais a tener rey pa rato renegados

Valoració:-11menosmas
Per Pepeta, fa dervers d'un any

Jo no li vull pagar el sou a aquest tio i la seva família. Te la barra de surtir a dir que li fan pena els pobres que no poden celebrar el Nadal.

Salut i República!!!

Valoració:9menosmas
Per betzol, fa dervers d'un any

Ell está buit, tú estas ple.

Valoració:-4menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Previsible. Qui està buit no pot aportar res.

Valoració:14menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any

Em pensava que només el Comuns podem podien estar parlant hores i hores sense dir res però el rei els supera. La indefinició del qui dia passa any empeny, cosa que s´ha encomanat a ERC també.

Valoració:11menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any

.Més del mateix, .....lloançes de la prensa dretana,..... (el Mundo, ABC, la Razón etc),...….indiferencia del reste de mitjans o comentaris exseptics com per cobrir
l´expedient,......en definitiva el bla, bla, bla de sempre......(L´any que vè no cal que s´esfors-si gaire pot repetir el mateix discurs perfectament).

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris