cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

L'advocacia en ple demana la dimissió de la ministra de Justícia

L'advocacia en ple demana la dimissió de la ministra de Justícia, Dolores Delgado.

La Vanguardia

El Ple del Consell General de l'Advocacia Espanyola, reunit aquest de desembre a Madrid, ha acordat sol·licitar la dimissió de la ministra de Justícia, Dolores Delgado, pel seu «enfrontament amb el conjunt de l'Advocacia».

Segons la nota feta pública per aquest organisme, els consellers i les conselleres del CGAE han posat de manifest «la importància que el candidat a la investidura a la Presidència del Govern sàpiga que compta en el seu Gabinet en funcions amb una de les pitjors ministres de Justícia que es recorden».

Així mateix, en la reunió plenària, a la qual ha assistit, com a conseller, el degà de l'ICAIB, Martín Aleñar, ha acordat emprendre accions legals contra el ministeri per reclamar el pagament dels serveis que els advocats i advocades del Torn d'Ofici varen prestar per designació judicial el passat mes d'octubre, tot i que amb posterioritat no hagin estat reconeguts amb el benefici de la Justícia Gratuïta.

El Ple de Consell s'ha mostrat confiat que «la Justícia resoldrà més aviat que tard en favor dels advocats i de les advocades, ja que està fora de tot dubte la responsabilitat patrimonial de l'Estat en la prestació dels seus serveis per designació d'un jutge».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa 8 mesos

Tú ho has dit Sebastiá, la justícia "Marca Espeña" amb el trident Marlasca-Delgado-Llarena, rebran la maça d'or de part de la justícia internacional europea, i se está parlant si el Nobel "d'investigació" amparats per la bona feina del gran diplomátic Josep Borrell Horribilis.
Salut ii*ii força, República Països Catalans.

Valoració:1menosmas
Per Sebastià, fa 8 mesos

La pena és pensar que, qui la substitueixi serà del mateix forn. O sigui, sigui quin sigui el partit agraciat, son fets de la mateixa pasta.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris