nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

Els marbristes encarregats d'aixecar la llosa de Franco denuncien insults i amenaces

L’empresa familiar encarregada d’aixecar la llosa de Franco per a l’exhumació de les seves restes del Valle de los Caídos, Hermanos Verdugo Jiménez, ha denunciat públicament ser víctimes d’una campanya d’«insults, falses acusacions i amenaces» per part de l'extrema dreta.

No se sabia pràcticament res sobre aquesta empresa ni de les feines que hi faria fins que una fotografia presa al Valle de los Caídos en la qual apareix la seva furgoneta va començar a circular per les xarxes socials.

Els germans marbristes han hagut de fer un comunicat en què denuncien i mostren la seva estranyesa pel protagonisme que els mitjans de comunicació han donat a «uns modestos treballadors».

A més, han reclamat que se’ls permeti fer la seva feina «tranquils» i que «se’ls deixi d’utilitzar per a qualsevol interès polític». «Consideram que no gaudim de cap interès informatiu o mediàtic i renunciam a qualsevol tipus de protagonisme».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tot té solució, fa dervers d'un any

Fins que no se posi a disposició d'aquesta gent l' ajuda psicològica, per integrar los dins la societat democràtica, donaran problemes.
Aquesta gent s'ha criat dins el feixisme i el franquisme i se pensen que son l'únic camí cap a la perfecció. Però jo pens que si se pit desprogramar a persones adeptes a sectes religioses o pseudo religioses, també s'ha de poder desprogramar als feixistes.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris