nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
17°

El Govern espanyol es compromet a donar «prioritat» a la nova depuradora de Palma

El batle de Palma, José Hila, ha anunciat aquest dimarts que el Ministeri espanyol per a la Transició Ecològica s'ha compromès a donar «prioritat» a la nova depuradora de Palma i que en el termini d'un any podrien licitar-se les obres.

Així ho ha indicat Hila després de reunir-se a Madrid amb el secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Morán, acompanyat del regidor de Medi Ambient i Benestar Animal i president d'Emaya, Ramon Perpinyà. «Ens han dit que quan s'acabi l'avantprojecte, l'Estat licitarà el projecte executiu, i que en el termini d'un any podrien licitar-se les obres», ha informat Hila a la sortida de la reunió.

El batle ha detallat que serà l'Estat espanyol qui construeixi la depuradora, per al que cercarà finançament europeu. L'Ajuntament el Ministeri continuaran conversant per a estudiar com completar el pagament si els fons europeus no cobreixen la totalitat del pressupost. «Sempre hem defensat la necessitat que Palma disposi d'una nova depuradora, i que, per a això, és imprescindible la participació activa del Ministeri», ha dit el batle.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris