cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
18°

Les Balears assumeixen la presidència de la xarxa d’informació educativa de l’Estat espanyol

La Conselleria d’Educació i Universitat ha assumit la presidència de REDINED, la xarxa d'informació educativa que recull investigacions, innovacions i recursos produïts a l'Estat espanyol. El canvi en la presidència s’ha produït aquest dimecres en el decurs de la XXX reunió del Consell Gestor d’aquest organisme a Madrid, en el que ha participat el director general d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas. La Comunitat de Madrid, presidenta fins ara, i la de Castella-Lleó ocuparan les vicepresidències.

L’objectiu fonamental de REDINED és compilar la documentació educativa de l'Estat per tal de facilitar-ne la conservació, difusió i ús. Des de la seva creació el 1985, recopila milers de referències bibliogràfiques i documents a text complet. Pel seu volum documental, REDINED és un instrument imprescindible per a la formació inicial i l'actualització contínua del professorat i de gran valor per als investigadors, alumnes i administradors de l'Educació.

Des de l’any 2016, la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa es fa càrrec de les tasques com a responsable a les Balears a la xarxa REDINED (fins a l’any 2013 la Universitat assumia les tasques com a responsable de REDINED a les Balears).

Jaume Ribas ha destacat que «la nostra comunitat ha participat de manera constant i fluida, especialment en tasques d’actualització dels documents generats a les Balears i quan el Ministeri ens va proposar d’assumir la presidència per als pròxims dos anys ens va semblar una molt bona proposta que ens permetrà aprofundir encara més en la feina feta fins ara».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris