algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Organitzacions feministes signen un manifest per denunciar les «perilloses pretensions» de Vox contra les dones

Al voltant de 60 organitzacions feministes han signat un manifest contra les «perilloses pretensions de la ultradreta de Vox» en polítiques d'igualtat i de lluita contra la violència de gènere i davant «l'intolerable retrocés en els drets de les dones que pretén implantar» aquest partit .

L'escrit serà presentat per diferents associacions i col·lectius feministes aquest dimecres, 9 de gener, en una roda de premsa que tendrà lloc a Madrid, concretament a l'Espai de Trobada Feminista.

A la convocatòria es donarà lectura al manifest en el qual les organitzacions han fixat la seva postura respecte a les darreres pretensions avançades per Vox que, segons han destacat, «cerquen desmuntar la bastida legal i de suport a les víctimes del terrorisme masclista aixecat amb dècades de treball feminista a Espanya».

En l'acte intervendran algunes de les presidentes i portaveus dels col·lectius convocants que, a més, explicaran altres actuacions que duran a terme simultàniament diferents organitzacions feministes per tot el territori de l'Estat.

«Vox és en aquest moment el Ku Klux Klan de les dones. Nosaltres som els seus negres, perquè res del que expliquen obeeix a la veritat. S'intenta enganyar la població exactament igual que feia el Ku Klux Klan amb els negres», ha denunciat la presidenta de la Federació d'associacions de dones separades i divorciades, Ana María Pérez del Campo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris