cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

#GanaLaBanca, indignació massiva per la sentència del Suprem a favor dels bancs

La decisió del Tribunal Suprem espanyol de rectificar i fer pagar l?impost de les hipoteques als clients en comptes de la banca ha provocat indignació en massa a la xarxa. Ho hem pogut veure en les publicacions de polítics de la gran majoria dels partits a Twitter:

A més, milers d'usuaris s'han manifestat perplexos i contraris a aquesta decisió amb l?etiqueta #GanaLaBanca a Twitter que s'ha convertit en tendència.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Barrufet, fa mes de 2 anys

-Ja ho vaig dir temps enrere de que el que realment mana i domina el mon son els lobbys economics, (bancs, multinacionals, grans empresas, foros economics, Davos, etc, etc).- Ells son els que marquen las pautas per aón ha de anar el mon condicionant consavolt tipus de desició económica i política que els pugui afectar.- Aquest es el verdader poder que nos domina ja que els politics no pinten res entre altres cosas per que la majoria de partits están endeutats amb els bancs i tenen que anar molt al tranto amb lo que legislent i quines lleis aproven.- Si realment els politics estèssin lliures de lligaments amb el mon economic no existirien paraissos fiscals, socimis i altres plebendas de que disfruta
aquesta élite.
-Com etxemple de la seva influencie en las decisións políticas va quedar més que demostrat en la victoria del NO sobre el referendum de Escocia la gran pressió que va exercir el mon economic (Lloid´s, el Royal Bank of Scotland i altres entitats augurant negres perspectives economiques , atur, etc, etc. sobre la población si guanyaba el SI ).- Evidentment tots sabem el resultat final quin var esser.

Valoració:2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys

Té collons "la cosa", jo sabía que al set i mig en cas d'empat güanya la banca, el que no he sentit mai, és que en cas de perdre, replegui cartes i torni ha donar fins que güanyi, Tribunanal Sospitos aixó no és un joc, aixó és jurisprudència, ¿juqué'? juha juha juhahahaaaaaaa no és raro (cas Otegi) que coneguin Espanya amb el nom de Shame of Europa.Corrupció+ justícia polititzada+ Franquisme=Faxisme+ Represió+ Policia de clavaguera+ Monarquia ranci i caduca aprofitada, posau-li el nom que volgueu a n'aquest còctel.
Salut i República Paísos Catalans.I a Espanya també.

Valoració:2menosmas
Per bla bla bla, fa mes de 2 anys

Señora Armengol:

Si es momento de reflexionar y hacer políticas que beneficien a las personas (sic), lo tiene Vd. muy fácil. Elimine este impuesto, que en la actualidad es de los mas caros de España. O póngalo al 0,20 por ciento y no al 1,20 por ciento como está ahora. Mire si es fácil. Más hacer y menos largar.

Por cierto, el T.S. se ha lucido y con todo el equipo. Ni siquiera ha sido capaz de hacer de Salomón. Nada de retroactividad, pero a parir de hoy mismo, paga el impuesto de AJD, el banco. Por ejemplo. Entre otras maneras. Ni eso.

Valoració:0menosmas
Per uic! uic! Se´ls veu les orelles, fa mes de 2 anys

I encara quan la banca demostra que és una mala professional i que no li surten els comptes, els ciutadans l´han de rescatar... perquè els dirigents puguin cobrar sous milionaris!
L´única cosa que consola és que ells també moriran i potser més prest del que pensen i amb mala consciència, si és que en tenen!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris