lluvia moderada
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
18°

[VÍDEO] Esperpèntiques declaracions del líder del PSOE manxec sobre el català a la sanitat

10-08-2018

Emiliano García-Page Sánchez, president de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa des 2015 i secretari general del PSCM-PSOE, ha fet una esperpèntiques declaracions sobre la normalització lingüística a la sanitat a Catalunya i a les Balears.

García-Page, conegut per ser un dels tres barons del PSOE, juntament amb Javier Lambán i Guillermo Fernández Vara, que han fet campanya per la segregació escolar a Catalunya per raó de llengua, s'ha posicionat també pel que fa a la sanitat.

Concretament, ha dit: «Si demà un ciutadà d'aquesta terra ha de ser atès en un hospital català o de Mallorca esper que el metge li parli en castellà perquè si no, no s'estaria tractant amb justícia i amb igualtat un ciutadà que paga els seus imposts i que amb els seus imposts paga el seu sou [del metge]».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per JJ PMI, fa 10 mesos

Sabias palabras...

Valoración:-3menosmas
Per Joan Miró Font, fa 10 mesos

A jo em passà un fet, ja fa anys d'això, i el més greu era que qui em contestà era mallorquí, és a dir, autòcton, que són es pitjors, i era funcionari de sa direcció general de consum (pitjor encara, perquè és qui ha d'atendre d'aquestes queixes). Li vaig demanar per telèfon (havia tengut problemes lingüístics a un establiment de Vila) si existia s'obligació per part de qui atén un comerç d'entendre català i contestà que no, però afegí tot d'una "ni de parlar-lo". És a dir, jo em queixava que se m'obligava a usar es castellà perquè m'atenguessen i ell em contestava que no podia obligar a usar es català, sa vella tàctica de presentar sa víctima com a agressor, que és allò que fa aquest personatge del PSOE manxec. No se m'ocorregué de demanar-li es nom (no tenc molta capacitat de reflexos) i qui sap si probablement no el m'hauria facilitat

Valoración:4menosmas
Per Bielungo, fa 10 mesos

Un cap de fava, sense sentit del ridicul, un fascista territorial i un aprofitat dels diners fiscals que ens saquetjan a nosaltres.

Valoración:16menosmas
Per Sebastià, fa 10 mesos

Es ben curiós. Els que menys aporten son els que més volen manar. Si un pais va be, serà per quelcom que mereix atenció i amb inteligencia, és recomanable seguir-ne les experiencies. Aixó és el que jo penso, però, és clar, no soc espanyol.

Valoración:18menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa 10 mesos

Allà a on no n'hi ha, que no n'hi cerquin.

Valoración:16menosmas
Per jan, fa 10 mesos

i si d,una p vegada ens divorciam d,aquest cafre????

Valoración:17menosmas
Per Toni, fa 10 mesos

Encara es poden dir mes disparats.Cal entrenar-se mes sovint.

Valoración:13menosmas
Per marbosch, fa 10 mesos

Aquest mamarratxo és el que amb els €,s que ens roben paga el canvi de mobles als seus. També li acabaria dient que basta miri cada dia els informatius sobre avenços de la medicina dins l'estat espanyol i prengui bona nota d'on es produeixen: Catalunya (immensa majoria) i a Mallorca en menus percentatge; a Extremadura CAP, i amb això està tot dit.

Valoración:22menosmas
Per Pere, fa 10 mesos

té un diagnòstic clínic de personalitat límit o bordeline ?

Valoración:23menosmas
Per Borrell ll, fa 10 mesos

I jo també pago impostos i espero que em parlin en català, a Cuenca, per ex.

Valoración:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris