lluvia moderada
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
18°

La FELIB reclama al Ministeri de Justícia espanyol el pagament del deute a Natura Parc

09-08-2018

Davant les darreres informacions que posen en dubte la viabilitat de Natura Parc pel deute insatisfet de l'administració de justícia espanyola, la Federació d'Entitats Locals vol posar en relleu la importància de la tasca d'aquesta fundació que col·labora amb 47 municipis de Mallorca.

La FELIB reclama al Ministeri de Justícia espanyol que pagui el deute acumulat amb Natura Parc per tal que pugui prosseguir amb la seva feina, essencial per als municipis. «És un centre d'acollida i recollida que treballa amb molts batles, el fet que Justícia no pagui pot tenir repercussions per a tots», explica el president, Joan Carles Verd. «Què passarà el dia que Natura Parc no es faci càrrec dels animals?», es demana.

Des de la federació es fa una crida a desblocar el deute amb l'entitat per tal que sigui viable i deixi d'estar ofegada econòmicament. La FELIB lamenta la manca de col·laboració del Ministeri de Justícia espanyol per a qui Natura Parc treballa habitualment de forma gratuïta. Arran de dues operacions macro judicials, l'entitat s'ha hagut de fer càrrec de 30 equins i 237 galls, i el cost l'està assumint a través d'un deute amb el banc que l'Administració de Justícia espanyola no està resolent.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa 10 mesos

Al Ministeri de Justícia, van desaparèixer els doblers que s' havien ingressat amb concepte d'unes taxes judicials, que va implantar el PP i ningú sap on son aquests doblers, ni tampoc qui els té
S'hauria de dur al ministeri de Justícia a la Justícia.

Valoración:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris