cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
24°

El vicepresident de la Diputació d'Alacant demana «deportacions massives» i «tancament de fronteres»

07-08-2018

El vicepresident de la Diputació d’Alacant i batle de Busot (l'Alacantí), Alejandro Morant, ha publicat un missatge a Facebook en què demana «l'eliminació d'ajudes i privilegis, endurir les lleis, donar autoritat a jutges i policies com als Estats Units, posar en marxa un pla de deportacions massives i tancar les fronteres».

Amb aquest missatge xenòfob, amb què remarca que «néixer aquí no et fa espanyol», explica que «açò no és immigració, és una invasió silenciosa que acabarà amb el món occidental convertint-lo a l'Islam». I adverteix: «temps al temps».

Han estat moltíssimes les reaccions contra aquest missatge publicat al perfil del polític del PP que l'han acusat de fomentar l'odi cap a l'estranger. Així, hores més tard, Morant ha decidit eliminar la publicació. 

Segons ha explicat eldiario.esno l'ha eliminat per penediment sinó «perquè el ramat d'orcs que coarten la llibertat d'expressió no continuï acarnissant-se amb mi». I ha afegit: «Crec que vaig dir el que el 80 % de la població pensa. Immigració sí, però regulada i que s'adaptin a les nostres lleis, costums i cultura».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa 10 mesos

Basta que demani que tots els immigrants que ho han
fet de forma legal se quedin.

Se pot afirmar que tots els immigrants extracomunitaris des de l'any 1986 són il·legals per tant tots els jutges han prevaricat.
També han prevaricat els regidors i batles i per
extensió els periodistes de aquest diari i la premsa
en general.

“We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, the press destroys information, religion destroys morals, and banks destroy the economy.” -- Chris Hedges"
"Noltros vivim a una societat on els metges destruixen la salut, els missers destruixen la llei, les universitats
destruixen el coneixement, la premsa destrueix la
informació, la religió destrueix la moral, i els
economistes destrueixen la economia." Chris Hedges.

Valoración:-1menosmas
Per indignat, fa 10 mesos

"l'eliminació d'ajudes i privilegis" com per exemple deixar de mantenir la família reial?
"endurir les lleis" com per exemple les amnisties fiscals o màsters fraudulents o comptabilitats B?

Valoración:3menosmas
Per despistat, fa 10 mesos

"Inmigració sí, però regulada i que s´adaptin a les nostres lleis, costums i cultura". Ho diu pels forasters que ens envaeixen, no? Perque a Mallorca tenim unes lleis (art.3 de la Constitució, per exemple), tenim unes costums (parlam catalá, per exemple) i una cultura propia. Dons que comencin predicant amb l´exemple.

Valoración:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris