muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El Generalitat Valenciana estudia recórrer contra l'anul·lació del decret de llengües de l'administració

La Generalitat Valenciana ha anunciat que estudiarà la possibilitat de recórrer contra la sentència no ferma que ha emés el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià en referència al decret que regula els usos institucionals i administratius de les llengües oficials en l'Administració de la Generalitat.

La Generalitat ha explicat que no comparteix els preceptes pels quals la secció 4 de l'alt tribunal valencià anul·la alguns apartats d'onze articles del decret en qüestió. Així, recorden que l'article 4 del decret, que no s'ha anul·lat, conté el següent: «El valencià és la llengua pròpia de l'Administració de la Generalitat i, com a tal, en serà la llengua destacada d'ús normal i general sense que es puga entendre d'aquesta declaració cap limitació respecte el castellà».

En aquest sentit tots els articles del decret contemplen la premissa assenyalada a l'article 4 del mateix i, per tant, «en cap cas s'exclou una llengua oficial respecte a l'altra». 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Como era allò de "El ladrón...?, fa mes de 2 anys

Saben que passa? Doncs el que passa, és que ens ténen por. I com que ens tenen una por terrible a tots tres països, es pensen que l'idioma Català pot ser per ells una espècie de llenguatge secret per comunicar-nos entre noltros, sense que la administració espanyola s'assebenti del que es pugui "tramar". Per aquest motiu, ho volen tot en Castrallano.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris