algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Les Balears pagaran la reactivació de l'aeroport de Ciudad Real

El jutge concursal del procés de venda de l'aeroport de Ciutat Real, Carmelo Ordóñez, ha dictat una providència per la qual dóna compte d'un escrit presentat per l'adjudicatària provisional, CR International Airport (CRIA) que conté una sentència del Tribunal Suprem de la passada setmana per la qual es declara ferma una sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Balears que condemnava el Govern a pagar 87 milions d'euros.

En la providència, recollida per Europa Press, s'explica que al costat d'aquesta resolució judicial CRIA aporta també escriptura notarial de reconeixement de deute i de cessió del crèdit per a pagament del preu pendent de pagament de l'aeroport, 53 milions d'euros, més les quantitats degudes , segons l'acordat en les actuacions de 23 d'abril de 2018 i de 22 de maig de 2018. en el seu escrit presentat al Jutjat del Mercantil de Ciutat Real, CRIA, ofereix la cessió del crèdit que ha obtengut de la condemna dinerària dictada pel TSJ de les Balears per pagar la totalitat del preu de compra de l'aeroport de Ciutat Real.

A la vista d'aquest escrit i documentació que l'acompanya, el magistrat del Jutjat del Mercantil de Ciutat Real disposa en la Providència que s'escolti a l'Administració Concursal, a l'empresa concursada i als creditors personats en el procediment perquè, en el termini d'un dia, que finalitzarà a les 15.00 hores d'aquest divendres, al·leguin el que estimin oportú.

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 i del Mercantil de Ciutat Real assenyala que si s'acceptés la proposta de pagament feta per CRIA, això és a càrrec del crèdit derivat de la sentència ferma del TSJ de les Balears, el concurs quedaria subrogat en aquest crèdit i en la seva execució, pagament que s'hauria de dur a terme per part de les Balears en un termini de 4 mesos, segons la llei sectorial.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 2 anys

Tanmateix no.hi aniran turistes, perque és una ciutat lletja com un pecat.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris