cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

El fil de Twitter que explica l'adoctrinament a les escoles a Arrimadas i a Albiol

Els darrers mesos, arran del procés d'independència de Catalunya, s'han incrementat les denúncies d'adoctrinament a les escoles catalanes, impulsades des dels partits Ciudadanos i el Partit Popular.

Fins i tot, el Govern espanyol ha amenaçat amb dur el tema als tribunals amb dos requeriments formals a la consellera, Clara Ponsatí, en què l'alerta que aquestes denúncies han crescut exponencialment després de l'1 d'octubre.

Aquest tema ha estat aprofitat políticament pel Partit Popular i per Ciudadanos per evitar que es tractàs el tema a les escoles de la violència policial de l'1 d'octubre i tot el procés que viu Catalunya per a la seva independència.

Inés Arrimadas, líder de Ciudadanos a Catalunya, ha arribat a afirmar que a Catalunya porten molts anys introduint la política a les escoles i que vol que siguin llocs lliures d'adoctrinament i separatisme.

Per la seva banda, el president del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, insisteix que l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola, hauria de ser per corregir i intervenir en apartats com l'ensenyament o els Mossos d'Esquadra. 

Davant els atacs a l'escola catalana, són moltes les entitats i organitzacions que han sortit en defensa de l'educació pública de Catalunya. També són molts els ciutadans que, mitjançant l'experiència personal o el dels seus propis fills, han donat suport a mestres i professors.

En aquest cas, un ciutadà ha publicat un fil a Twitter on recull, expressament per a Arrimadas i Albiol, un seguit de llibres de text espanyols on es tergiversa la història i els fenomens socials:

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris