cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
14°

Montoro intervé els comptes de l'Ajuntament de Madrid

EFE/Kiko Huesca

Kiko Huesca

El Ministeri d'Hisenda espanyol ha enviat a l'Ajuntament de Madrid una carta en què explica que assumirà un control setmanal dels comptes públics de l'Ajuntament. Aquest control, segons publiquen diversos mitjans, s'ha d'exercir directament en comunicació amb la interventora del govern municipal.

El ministeri de Montoro assenyala que atès que «no ha reconduït la tònica de despesa, comprometent de forma reiterada el compliment de la regla de despesa, i a la vista de la present denegació, aquesta administració ha d'informar aquesta Secretaria General, com a òrgan en el qual recau l'exercici de la Tutela Financera i amb l'objecte de prendre les decisions que corresponguin en l'exercici de les competències que la legislació li té atribuïdes, amb periodicitat setmanal, a través de l'òrgan de control intern, sobre les mesures adoptades o a adoptar per la Corporació per a reconduir la seva senda al límit legal».

Així, des d'Hisenda subratllen que la proposta de PEF del Govern local preveu una despesa per als anys 2017 i 2018 que excedeix el límit en un import de 238.025.715,54 euros i 243.586.509,71 euros respectivament. Fernández de Moya Romero recordava a la batlessa de Madrid, Manuela Carmena, que la despesa de l'Ajuntament ha d'acomodar-se al marc legal definit en la Llei d'Estabilitat Pressupostària.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 2 anys

@Toni. Son trampes, tot és fals.

Valoració:3menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

I malgrat tot, avui a la nova enquesta del CIS, el pp segueix essent el partit més votat i ciudadanos augmenta en intenció de vot, ho enteneu?, spain segueix essen "different"

Valoració:5menosmas
Per marbosch, fa mes de 2 anys

Un ministre que fa una llei d'amnistia fiscal a mida pels amigos defraudadors no té gens de credibilitat. Estan emprant el poder econòmic per atacar els enemics i declarar una "democràcia orgànica" que es la que els agrada.

Valoració:6menosmas
Per Poden fer el que es rota... Ningú no els atura els, fa mes de 2 anys

Cuando las baras del vecino veas pelar, pon las tuyas a remojar.
Primer Catalunya i aviat no els bastarà tota la península...

Valoració:7menosmas
Per PERE, fa mes de 2 anys

Es que cantaven A POR ELLOS, poden seguir.....

Valoració:11menosmas
Per Vergonya, fa mes de 2 anys

Però si dona Manuela Carmena i el seu equip, han reduït el deute que va deixar el PP!
Segur que és una "vendetta", per les demandes que ha posat a Ana Botella i a Alberto Ruiz-Gallardon, per haber venut les vivendes de protecció oficial a un fóns d'inversió, que va pujar els lloguers a quantitats inassumibles causant el desnonament de moltes persones.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris