cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
19°

Les Balears se sumen a la manifestació antiterrorista de Barcelona

La comitiva de les Balears a la Rambla de Barcelona.

dBalears

Diverses autoritats de Balears, així com representants dels partits polítics de les Illes, assistiran aquest dissabte a la manifestació contra el terrorisme a Barcelona després dels atemptats a la Rambla.

La presidenta del Govern, la socialista Francina Armengol, estarà present en la concentració, acompanyada d'altres membres del PSIB: la presidenta del partit, Bel Oliver; la secretària general dels socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido; el secretari d'acció electoral i vicepresident del Govern, Vicenç Thomàs; o el senador i expresident del Govern, Francesc Antich, entre d’altres.

El batle de Palma, Antoni Noguera, també assistirà a la manifestació per reiterar la seva «solidaritat amb el poble de Catalunya». Amb ell aniran altres integrants de MÉS, com la regidor Mercè Borràs o la consellera de Serveis Socials del Govern, Fina Santiago, entre d’altres.

D'altra banda, també diversos dirigents del PP balear, com el president, Biel Company; el secretari general, Toni Fuster; la portaveu parlamentària, Margalida Prohens; i el diputat Miquel Jerez també hi són presents.

Nodrida representació

Per part de Podemos, hi assistiran el secretari general, Alberto Jarabo; el vicepresident segon del Consell, Jesús Jurado; la secretària general de Podem Palma i regidora de Cort, Antonia Martín; i la vicepresidenta del Consell d'Eivissa, Viviana de Sans.

Així mateix, en representació del Consell de Menorca hi anirà la presidenta en funcions, Maite Salord. Finalment, també assistirà el portaveu de Cs Balears i membre de l'executiva nacional, Xavier Pericay.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris