algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Menyspreu, insults i amenaces per la recent publicació de l’App del català

131596

CatalApp

La CatalApp és una aplicació elaborada per la Plataforma per la Llengua, que avui dia ja està essent tot un èxit, ja que s'ha descarregat prop de 3.000 vegades en poques setmanes.

La cara agredolça, emperò, és que la publicació de l'aplicació del català, ha estat víctima d'una brutal campanya de desprestigi a través de les xarxes socials. Els menyspreus, amb forma de befa, insult o amenaça s'han dirigit tant a l'ONG del català com tots els catalanoparlants.

Cal destacar que aquesta aplicació mòbil neix de la voluntat de fer palès que ser atesos en la nostra llengua no és cap privilegi sinó un dret fonamental. Així, amb aquesta eina, els consumidors podem valorar l'ús del català que fan els serveis que utilitzem dia a dia.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jo i un pastor...., fa mes de 4 anys

Aquest patriota espanyol me pareix que esta emprenyat d'ensà que posaren "Roca" als sanitaris, i se va posar de moda en anar a cagar, dir, vaig a veure en Roca.
Potser que le dite popular no anas mal-encaminada en referéncia a aquest "senyor" tan tolerant i educat.
Jo i un pastor que veniam d'amoretes,
jo iun pastor que veniam de l'amor......
Crec que en Jaume Roca va perdre es Tamborino fa molt de temps, i no ha trobat es Flabiol.

Valoració:2menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 4 anys

Mentrestant, IB3 continua emetent pel·lícules en foraster. Ara mateix, n'han feta una altra.

Valoració:15menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 4 anys

Aquest mamarratxo den Juame Roca ha fet que hem baixi l'aplicació i la he començat a utilitzar. Es una estupenda eina per defensar el nostre dret a esser atesos en la nostra llengua

Valoració:17menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 4 anys

Insults i menyspreus de part d'aquests? Senyal que anam per bon camí!

Valoració:22menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 4 anys

L'aplicació és fantàstica. A la fi es podrà prendre el pols a la realitat lingüística i a si els nostres drets són respectats o no... ara que, basta veure aquests comentaris per veure que la manca de respecte envers els nostres drets no ens la inventam.

Hi ha alguns comerços que no hi surten (on, per cert, hi he tengut problemes lingüístics, com el Berska d'Avinguda Alexandre Rosselló), però supòs que anirà creixent el nombre de comerços que hi apareixen.

Valoració:18menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 4 anys

Ido es bastant fàcil, denuncia per amenaçes amb l'agraujant de que son per odi a aquest trist xulet piscines den Jaime Roca, si es vol esbrevar amenaçant per treura la seva frustració de que segur que a ca seva comanda mes fins i tot es canet, que pagui les consecuencies. Aquesta xusma es la mateixa que parla de les lleis i de que es prenguin mides contre els que pensen diferent. Ido mem si començam a tenir clar que no s'ha de deixar passar, igual aquests quatre travbucats aprenen que no es el mateix receptar que prendre.

Valoració:17menosmas
Per tanmateix, fa mes de 4 anys

@ BAH!
No, no són paisans: són gent que viuen aquí, o potser fins i tot hem tengut la desgràcia que nesquessin aquí, però NO són d'aquí.

Valoració:26menosmas
Per DESGRACIATS, fa mes de 4 anys

Tota aquesta xusma que només viu per odiar i per escampar odi, fan llàstima. Fan pena. Quins desgraciats! Pobrets!

Valoració:28menosmas
Per BAH!, fa mes de 4 anys

Són "genteta" . I fa molta vergonya tenir paisans amb un nivell intel.lectual i d'educació tan baix.

Valoració:34menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris