algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Defensor del Poble rep 282 queixes des de les Balears en 2016

El Defensor del Poble ha rebut, l'any 2016, un total de 282 queixes des de les Balears, segons recull l'Informe Anual d'aquesta entitat.

A nivell estatal, Madrid, Andalusia, Catalunya i el País Valencià són els territoris on es presentaren més queixes, mentre que les sol·licituds d'interposició de recurs d'inconstitucionalitat procediren principalment de Madrid i Andalusia.

La distribució geogràfica dels escrits dirigits a la institució dirigida per Soledad Becerril respon a factors demogràfics, és a dir, que els territoris més poblats són, en general, els que concentren un major nombre d'escrits.

En les queixes -que el ciutadà pot presentar si considera que en en les relacions amb les administracions públiques s'han vist els seus drets vulnerats-, Madrid se situa al capdavant amb 5.216 requeriments. Per darrere es troben Andalusia (2.165), Catalunya (1.425) i el País Valencià (1.375).

PETICIONS DE RECURS DAVANT EL TC

Els ciutadans també poden recórrer al Defensor del Poble per a la interposició de recursos davant el Tribunal Constitucional. La majoria de les sol·licituds rebudes procediren de Madrid, d'on sortiren dotze de les 39 peticions.

En canvi, des d'Andalusia es dirigiren vuit peticions de recurs, tres des del País Valencià i Múrcia i dos des de Galícia, les Balears, Aragó i Catalunya. Una sol·licitud va sortir des d'Astúries, País Basc, La Rioja, Castella i Lleó i Canàries.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per yuan, fa mes de 3 anys

Sera por quejas por la lengua. A mi nunca me han presentado quejas por la lengua... siempre ha ido de maravilla.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris