algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

La intersindical illenca, la valenciana i la catalana demanen articular un front comú dels territoris de l'EURAM

Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), STEI Intersindical (Illes Balears) i Intersindical Valenciana participaran en la jornada coorganitzada per l’Institut Ignasi Villalonga d’economia i empresa i el setmanari 'El Temps' 'L’hora de les decisions, infraestructures, finançament i sectors econòmics' que tindrà lloc el pròxim 2 de març al Palau de Congressos de València.

Els tres sindicats valoren positivament la convocatòria d’aquesta jornada, en la qual participaran destacades personalitats dels àmbits econòmic, sindical, empresarial, acadèmic i polític de l’Euroregió de l’Arc Mediterrani (EURAM) i de països com Quebec, Escòcia, Flandes, Alemanya i Suïssa.  

Per a la intersindical illenca, la valenciana i la catalana, la trobada és molt oportuna i necessària davant la constant discriminació de l’Estat al conjunt de territoris que conformen l’EURAM. Una discriminació en nombrosos àmbits com ara el finançament o les inversions. Per això, des dels tres sindicats es considera que cal articular un front comú dels territoris, les entitats i la ciutadania de l’EURAM per acabar amb aquests greuges i discriminacions, assolir les nostres reivindicacions i avançar envers un veritable autogovern que serveixi per poder dissenyar polítiques pròpies en tots els àmbits.

En aquest sentit, Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), STEI Intersindical (Illes Balears) i Intersindical Valenciana reivindiquen l’establiment de Marcs Nacionals de Relacions Laborals i Prestacions Socials que permetin una negociació col·lectiva real i la millora de les condicions laborals, socials i econòmiques de les treballadores i treballadors al nostres àmbits territorials.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per barrufet, fa mes de 4 anys

-Es molt lloable aquesta iniciativa i altres que es puguin prendre per defensar cojuntament els interessos de las 3 comunitats de parla catalana.
-Es tant lógic aixó que crec que hasta els gonellistas ho trovarán acertat, excepte els que tenen el fanatisme localista tipus Trump massa arraigat.
-Dels de mentalitat "mesetaria" tipus Salvador i altres com ell ja sabem que estarán totalment en contra encare que visquin a las illas i es poguessin beneficiar-se de lo que es pretén amb aquesta iniciativa.

Valoració:4menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

L'estliment d'un marc legal que regularirzi tota la legislació laboral a l'Art Mediterrani, és més que necessari.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris