nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Otegi: «La millor manera de donar suport a Catalunya, és posar en marxa el procés sobiranista basc»

El portaveu d'EH Bildu, Arnaldo Otegi.

El portaveu d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha afirmat que «la millor manera d'ajudar al poble de Catalunya és posant en marxa un procés sobiranista propi en el seu país», aquesta és una qüestió en la qual farà feina l'agrupació en els pròxims mesos, juntament amb els moviments socials, sindicats i agrupacions polítiques «que estiguin a l'altura del moment». Al seu judici, aquesta és «la inversió més rendible i l'acte de solidaritat més contundent».

En roda de premsa, Otegi ha afirmat que estam en una fase «d'acceleració històrica» i «les coses poden canviar substancialment en setmanes i en mesos», en al·lusió a Catalunya. El portaveu d'EH Bildu ha opinat que existeix «un interès polític», que es trasllada també a un interès «mediàtic», per «no parlar de Catalunya al nostre país», quan, al seu judici, la independència de Catalunya canviarà completament l'Estat espanyol.

Otegi ha opinat que el procés català confirma que «el règim del 78 està en crisi estructural», ja que segons s'ha pogut constatar «no existeixen vies democràtiques a l'Estat espanyol que permetin opinar a un poble».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per JRBC, fa mes de 4 anys

N'Otegi pot agradar o no, però a complert per allò que es pot considerar que ha fet, jo vegent la justícia Espanyola trob que ha pagat per voler enjegar un procès de Pau que enforteix a l?independentisme Basc.
N'Albert-Kamilo-Salvador segueix amb el missatge de tot és ETA, molt del moment de encallament i putrefacció d'un Estat que no ha sabut abandonar el segle XVIII.

Valoració:5menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

¿ QUO VADIS ? Esppanya, al final tothom recueix lo que ha sembrat.
Salut i Repùblica.

Valoració:7menosmas
Per Reservat el dret d'admisió, fa mes de 4 anys

No ferieu aquestes grolleries que feis aquí, fatxes, si awuest fos un digital del país d' en Otegui.

Valoració:2menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

Els servicis de informació ( o sigui els espias), una regla tal vegada la més important davant una situació de un grup desident ès crear un grup similar, an el cas de ETA, li direm ETA-B.

Aquesta ETA-B, dirigit des de Madrid, també actua i realitza actes terroristas i fa comunicats que afirma la seva autoria.

Mai se sap, que un terrorista jutjat ès del grup A o B.

Més de 300 terroristas de ETA no han pogut esser caçats perque tal vegada eren del B.

No hi ha joc net entre terroristas.

Això se pot aplicar a ISIS o com se digui i en general a tots els grups terroristas.

A més els terrositas del grup B, no tenen conciència de haver realitzat els actes terroristes que realitzan ja que han estat programats.

Valoració:4menosmas
Per Kamilo, fa mes de 4 anys

I encara dona lliçons!!!!!!!!!

Valoració:-8menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

O noltros quan posarem en marxa el nostre procés sobiranista? O hem de deixar que Espanya centupliqui el seu espoli, per rescabalar el que perdrà amb la fuita de Catalunya?

Valoració:8menosmas
Per Albert, fa mes de 4 anys

Mi pésame sincero a lav víctimas del terrorismo etarra. Desprecio por Batasuna y sus voceros. Visca la libertad,!. Siempre lucharemos contra los fascistas ,

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris