algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Jarabo diu que és «inqüestionable» el lideratge de Pablo Iglesias i demana unitat

Alberto Jarabo, Maraglida Quetglas, Alejandro López, Juan Pedro Yllanes i Laura Camargo.

Podem

El líder de Podem a Balears, Alberto Jarabo, ha assegurat que els resultats aclareixen que és «inqüestionable» que Pablo Iglesias continuï com a secretari general de la formació posat que ha vençut amb un avantatge «molt ampli».

Així mateix, Jarabo ha fet una crida al treball en unitat amb propostes «clares i humils» per escoltar el reclam de la militancia. «Cal aprofundir en reformes que ens distanacien del PP i que ens permetin visibilizar que podem guanyar les eleccions generals en el 2020 i les eleccions autonòmiques en 2019», ha assenyalat.

Per a això, el líder de Podem en la comunitat autònoma ha recalcat que és necessari «reconèixer que cal reproduir el que s'està fent en Balears en la resta d'Espanya». Jarabo ha explicat que «implantar una renda garantida, modificar el model productiu, baixar els nivells de desocupació és possible» i ha manifestat que «cal desenterrar la corrupció de les institucions».

Unitat de la formació

La senadora i nou membre del Consell Ciutadà Estatal de Podem, Margalida Quetglas, ha afirmat que «tota la gent que ha estat aquí ha demanat unitat i cap a aquí és cap a on s'ha d'anar». «Tenim un objectiu clar que és enderrocar les polítiques que ens estan duent a una ruïna moral i del país», ha detallat.

Per la seva banda, el diputat i també nou membre del Consell, Juan Pedro Yllanes, ha explicat que «els resultats han estat molt contundents» i ha destacat que de la trobada surt "un mandat molt clar i evident d'unitat".

«El més important de tot és que a partir del dilluns siguem capaços tots els que estem en el Consell Ciutadà Estatal de fer aquest treball de buscar la unitat que ens han demanat», ha dit.

La portaveu de Podem a Balears, Laura Camargo, ha assegurat que s'està apostant per un projecte «plural i d'unitat» i ha informat que «ara toca tenir clar que dins de Podem no hi ha enemics».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris