muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

L'OCH demana la cancel·lació d'una xerrada on es pregona l'abstinència dels gais

El president de l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) i portaveu del Front d'Alliberament Gai de Catalunya (FAGC), Eugeni Rodríguez, ha demanat que l'Arquebisbat de Barcelona cancel·li una xerrada organitzada per la seva delegació de juventut que pregona que els homosexuals no han de tenir parella ni practicar sexe.

La delegació de Juventut de l'Arquebisbat de Barcelona ha convocat, per aquest dissabte, una xerrada-debat a la parròquia de Santa Anna de Barcelona amb Philippe Ariño, catòlic francès autor del llibre 'Omosessualità controcorrente: vivere secondo la chiesa ed essere felici'.

Ariño explica, des de la seva pròpia «experiència», que les persones homosexuals han de resistir-se a l'instint d'excitació i descriu en les seves obres i xerrades «la bellesa de la continència i el retrobament amb l'Església». Segons afirma, la seva «condició d'homosexual és dolorosa» i sentencia que l'homosexualitat és la primera forma d'homofòbia.

Per al president de l'Observatori Contra l'Homofòbia, «és absolutament indignant i estigmatitzant aquest acte de greu contingut homòfob. És un atac al contingut de la Llei 11/2014 que obliga a totes les institucions de Catalunya a no discriminar les persones LGTBI i genera aïllament i menyspreu». Per això, Rodríguez ha demanat la cancel·lació immediata de la xerrada i que l'arquebisbe demani perdó.

Informació més extensa al digital Huffingtonpost.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris