cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
18°

El partit Ciudadanos indemnitza amb 153.000 euros la seva excap de premsa

El lider de Ciudadanos, Albert Rivera, al Congrés de Diputats.

29-11-2016Twitter

El partit polític Ciudadanos ha indemnitzat amb 153.000 euros la seva excap de premsa, Imma Lucas, per evitar d’anar a judici arran d’una denúncia per assetjament laboral, segons que publica El Periódico. Lucas, embarassada de bessons. va agafar la baixa el 16 de juliol del 2015 perquè tenia un embarras de risc. Va tenir els fills el 12 de setembre i es va reincorporar a la feina el 17 de maig del 2016, però segons la demanda publicada no va recuperar la posició que tenia i fou relegada a ‘funcions irrellevants’ i denuncia que ‘fou humiliada personalment i professionalment’.

La denúncia s’adreça a Albert Rivera, al vicesecretari general, José Manuel Villegas, i al secretari general, Fernando de Páramo. Lucas hi explica que li van fer el buit, que li van impedir la comunicació amb els superiors, que «la van ignorar i la van excloure». Segons la demanda, Lucas va parlar amb Rivera i amb Villegas el gener, quatre mesos abans de tornar a la feina, i li van dir que situarien de cap de premsa Daniel Bardavío i que ella seria la cap de premsa de Rivera, per la qual cosa s’hauria de traslladar a Madrid. Ella va respondre que acceptava la proposta, però quan es va reincorporar la van acabar traslladant a la coordinació a Catalunya de la campanya de les eleccions espanyoles del 26-J. Però els equips ja estaven formats i organitzats i la seva participació ja no feia falta. Després de les eleccions, l’1 de juliol, li van dir que la destinaven a cap de premsa del grup municipal a Barcelona, amb Carina Mejías.

La demanda publicada per El Periódico afegeix que després d’assumir aquest càrrec les seves funcions van quedar cada vegada més limitades i va acabar subordinada jeràrquicament a gent a qui ella havia format durant els anys que fou cap de premsa del partit. Fins i tot afegeix un comentari que li va fer Juan Carlos Girauta: «És una putada. Tot això pel fet de ser dona. Com que els paios no parim, no ens passen aquestes coses, no desapareixes de sobte quan pot passar de tot». Ciutadans va acabar acordant una acomiadament improcedent amb Lucas per a pagar-li la idemnització.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per CloneFBRah, fa 4 dies


Mua bán, nick facebook, cung cấp, tài khoản, facebook, mua, acc facebook. ...http://taikhoan.co

Valoració:0menosmas
Per CloneFBRah, fa 4 dies


Bán clone,mua bán các loại clone giá rẻ,bán acc Gmail,Hotmail,Yahoo và Link BM(business).Hệ thống bán clone tự động nên có thể mua bất cứ khi nào cần. Visit : http://accs.vn

Valoració:0menosmas
Per AgedTwitter-lowly, fa 3 mesos

Premium Aged Twitters 2007-2013

- all come with the original email, means they're as good as your own, will last a long time!
- long 1 week replacement policy
- responsive after-sales support

Prices:
2007 - $20
2008 - $15
2009 - $10
2010 - $8
2011 - $7
2012 - $6
2013 - $5
MAJOR bulk discounts when ordering 10+ accounts! deal here]

Where you can contact me,PM me here!

https://sellaccs.net

Skype & Telegram : congmmo
ICQ : @652720497
Email : congmmo@gmail . com


Payments Accepted:
BTC,ETH,ETC,LTC or Payoneer or Paypal
Paypal fees will be paid by the buyer
No refunds allowed, if you're having issues with an account you've bought I will gladly replace within the first hour of purchase!
Thank you!

Valoració:0menosmas
Per Et conec herbeta..., fa mes de 3 anys

Què no farien per netejar el seu nom?

Valoració:2menosmas
Per i tant, fa mes de 3 anys

Efectivamente. Made in Spain con Cataluña incluída que de corrupción y de comisiones del 3/4 por ciento, saben mucho. Y de llevarse el dinero a Andorra, también.

Valoració:-4menosmas
Per arruix, fa mes de 3 anys

El dinero es como una gran sábana que todo lo tapa. Los que dan lecciones.

Valoració:3menosmas
Per vianant, fa mes de 3 anys

Aquests també van pel mateix camí, denúncies, incompatibilitats, corrupteles, etc.
C´s també són made in Spain. EC´s !

Valoració:12menosmas
Per ..., fa mes de 3 anys

SÍ: després d'una denúncia

NO: desprès d'una denuncia

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris