nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
17°

Escola Valenciana reclama els #DretsLingüístics en els mitjans de comunicació

L’entitat exigeix tenir els «coneixements tècnics i lingüístics» per exercir de professionals del món de la comunicació en la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

15-11-2016

En el marc del tercer aniversari del tancament de Ràdio Televisió Valenciana, el pròxim 29 de novembre, Escola Valenciana vol recordar aquesta efemèride amb una concentració per remarcar «la necessitat d'una ràdio i una televisió públiques íntegrament en valencià, amb continguts de qualitat, entesa com un servei informatiu a la ciutadania, lluny d'erigir-se com a òrgan de propaganda política».


L'entitat cívica convida a la ciutadania, organitzacions i sindicats a assistir el pròxim dijous 17 de novembre a les 19:00 hores a la setena concentració #DretsLingüístics. Segons han informat des de l'organització, l'acte tendrà lloc davant el Palau de la Generalitat Valenciana, on assistiran també extreballadors de Ràdio Televisió Valenciana per «denunciar el tractament del valencià en la nova llei de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i defensar els seus drets laborals».


L'entitat exigeix, com a condició sine qua non, tenir els «coneixements tècnics i lingüístics» per exercir de professionals del món de la comunicació en la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Es suis, fa mes de 3 anys

Es fatxes gonelles i forasters de per aqui venen a remugar per que no se xerri es catala. I mirau si son tan coeos que ho venen a fer a un medi integrament en catala, demostrant'mos que l'entenen perfectament i que el podem continuar emprant, que ells ja han fet sa seva feina d'adaptacio.
Aquesta gent es com en Rajoy, que des de que se va plantejar reduir es nombre d'indepes a Catalunya aquesta xifra ha obtengut records absoluts.

Valoració:7menosmas
Per Barrufet, fa mes de 3 anys

-No pateixis tant Anabel evidentment a las escoles catalanas i a través de la inmersió llinguistica se ensenya el catalá i el castella ancare que no ho creguis amb la aprobaçió total dels pares castellanoparlantes perqué saben que es millor per le seva integraçió tan laboral com social en la comunitat en que viuen .- No més personas curtas de miras com tú ho trovarán malament, pero te asseguro que sou minoria, no obstant tú tranquila que cuant els infants surten del cole o están en "el recreo"
tots parlen en castellá (així dormirás tranquila), un idioma pert cert molt important que jo respecto i que també parlo.- Es la ventatge de ser bilingüe.- De veritat Anabel no renuncis a que els teus fills (si es que en tens) puguin gaudir d´aquesta riquesa.- Pregaré per tú per que la inteligencia t´ilumini.

Valoració:16menosmas
Per Emigrante, fa mes de 3 anys

Eres muy bueno @Tiá.
Un saludo

Valoració:0menosmas
Per Salvador, fa mes de 3 anys

Hombre, ya salió la fantasmagórica red de Tià, conocida exclusivamente por él, una auténtica asusta niños.

Valoració:0menosmas
Per yuan, fa mes de 3 anys

Juajuasjuas Resso internacional, tia.. sansirole... permitame que me descojone...

Valoració:-1menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys

Per a Quinoiquefan,

Deixa'ls dir, companyó, que el favor que fal al nostre país i a la seva llengua és gros.

M'afigur que ets nou ací. Si ho ets, has de sebre que el contingut d'aquest fòrum té un ressò internacional gràcies a una xarxa que, ja fa un parell de mesos, vàrem establir perquè el món mundial d'assabentàs de la casta de personatges que envaeixen el fòrum.

Deixa'ls fer i agraeix que la mala bava que duen els encegui.

Valoració:14menosmas
Per Quinoiquefan, fa mes de 3 anys

Els gonelles renegats, com sempre, se passen el dia gronyint perquè no volen que es parli la nostra llengua.
Com així permeteu per aquí aquests escrits oiosos i fastigosos, amb la mala imatge que dónen, dBalears?

Valoració:22menosmas
Per Salvador, fa mes de 3 anys

Menuda tomadura de pelo por una lengua pijama.Pero hay que pescar la subvención, vamos.

Valoració:-1menosmas
Per anabel, fa mes de 3 anys

Los derechos lingüisticos no se respetan en cataluña, donde se obliga a los padres a matricular a sus hijos en clases exclusivamente en catalan, de esta forma los fascistas se garantizan el adoctrinamiento mas vil y miserable. Así nacen los Rufianes...charnegos agradecidos que se humillan por un plato de lentejas.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris