nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
17°

Carles Capdevila, Nació Digital i Club Super 3 rebran avui els Premis de Comunicació

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a la imatge.

14-11-2016Europa Press

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, lliurarà avui els Premis Nacionals de Comunicació 2016 al periodista i exdirector del diari Ara, Carles Capdevila, en la categoria de premsa; a Nació Digital en la de mitjans digitals; a BTV en mitjans de proximitat, i al «Club Súper 3», de Tv3, en televisió.

També al programa de Ràdio Flaixbac «El matí i la mare que el va parir» en ràdio; al publicista Oriol Villar en publicitat, i a Leopoldo Rodés amb un esment d'honor pòstuma, va informar la Conselleria de Presidència en un comunicat després de fer-se públic el veredicte del jurat de la XVI edició d'aquests guardons.

Els premis, creats en 1999 pels 75 anys de la primera emissió regular de radi a Catalunya, reconeixen les principals aportacions en la comunicació a Catalunya.

VALORACIÓ DEL JURAT

El jurat valora «el gran sentit de l'ètica i dignitat» de Carles Capdevila al capdavant del diari Ara, i considera que el «Club Súper 3», amb 1,4 milions de socis i 25 anys de trajectòria, ha estat una història d'èxit sense precedents en les televisions públiques i privades d'Europa.

De l'espai radiofònic «El matí i la mare que el va parir» ressalta que és el programa despertador i d'entreteniment amb la trajectòria més llarga de la ràdio catalana, i de Nació Digital premia els seus 20 anys d'existència i el seu creixement des d'aleshores.

Sobre BTV, el jurat argumenta que ofereix una informació de proximitat àgil, útil i de qualitat, així com que sempre aposta per la innovació, i del publicista Oriol Villar, creador de les campanyes «Mediterràniament», destaca la qualitat formal i l'eficàcia de les seves propostes.

Respecte a Leopoldo Rodés, mort al juliol de 2015, s'ha decidit atorgar-li un esment d'honor a títol pòstum per deixar «petjada» en la comunicació i la cultura catalana i pel seu compromís amb la ciutat de Barcelona.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vicens Pardal i Moratinos, fa mes de 3 anys


Els consellers i alts càrrecs de la Generalitat tornaran a cobrar la paga extraordinària de Nadal que l'anterior president, Artur Mas, va suprimir en 2011 per donar exemple d'austeritat. Llavors, després de retallar el sou als funcionaris de Sanitat, Mas va dir al parlament català que "tots hem de fer sacrificis". Aquests sacrificis econòmics ja s'han acabat, almenys per als alts càrrecs. Segons la documentació que acompanya una resposta parlamentària de la consellera Meritxell Borràs a la diputada socialista Alícia Romero, els alts càrrecs de la Generalitat es beneficiaran aquest any d'un increment
salarial de l'1% i rebran dues pagues extraordinàries.
L'únic membre del govern català que no es beneficiarà d'aquestes mesures és precisament el seu president, Carles Puigdemont, que ha renunciat a una paga extraordinària i l'increment salarial de l'1%, segons consta en la documentació.

Valoració:15menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 3 anys

Sueco tenc l'impresió que per l'educació del comentari del Suis i la del teu, sembla evident que si no va coneixer el Suis els seus pares no se jo com degueres coneixer els teus, perqué l'educació s'apren a casa. I la teva es demostra amb els insults. Au va ves a fer de xulet piscines a un altre banda, lo teu es marca Egppanyaaaaaa Bibaaaaaa, o es diu arriba? Ara et don l'enhorabona, genteta com vosté, que aquí els hi deim uns no-ningú, feis la feina al independentistes, seguiu, seguiu, que de moment ja els sondeitjos diven que son el 52% de la població, i per cert han ficat com si no ho fosis els que s'han abstés i els del "no sabe, no contesta apenas se manifiesta" que es el grup on encaioxau millor els que no sabeu res, opinau de tot i anau pel mon en plà xulet piscines.

Valoració:-6menosmas
Per J.L.Casasín, fa mes de 3 anys

Puigdemont, tens raó la democràcia està en perill, aquesta en perill per persones de la teva mena, sempre has menjat gràcies al nacionalisme, només cal veure el teu Biografia, ja ho va dir Stefan Zweig: "Per la meva vida han galopat tots els corsers groguencs del Apocalipsi, la revolució i la fam, la inflació i el terror, les epidèmies i l'emigració; he vist néixer i expandir-davant els meus propis ulls les grans ideologies de masses: el feixisme a Itàlia, el nacionalsocialisme a Alemanya, el bolxevisme a Rússia i ,
sobretot, la pitjor de totes les pestes: el nacionalisme, que enverina la flor de la nostra cultura europea ".

Valoració:11menosmas
Per Es suis, fa mes de 3 anys

Gran president aquest senyor. Fara possible sa republica catalana, amb s'ajuda incalculable d'en Rajoy i de tots es castellanoidesque fabriquen indepes per provocacio evidentment.
Comencau a aprendre catala, que aviat fara falta per poder fer feina fora des tercer mon. Salvatore, tu ja l'aprens cada dia, venguent per aqui a llegir i comentar ses noticies i es nostros comentaris en catala.

Valoració:-8menosmas
Per Salvador, fa mes de 3 anys

Menudo pájaro el fiero,salvaje y peludo Sr.Puigdemont.Y de lo que nos vamos a enterar. ¡Ala,los del prusés, como borregos, sigan,sigan!

Valoració:10menosmas
Per Al de baix, fa mes de 3 anys

Fora d' aqui! Curt, més que curt!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris