algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
25°

Les Illes i el País Valencià se sumen a la proposta presentada a Madrid «per paralitzar les revàlides»

Presenten una proposta per paralitzar les revàlides.

09-11-2016

Les Illes, el País Valencià i les comunitats autònomes d'Astúries, Aragó, Andalusia, Castella La-Manxa, Cantàbria, i Extremadura han presentat aquest dimecres en la comissió central del Ministeri d'Educació una proposta per paralitzar les revàlides previstes en la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) que permeti «donar resposta a la incertesa que ha d'assumir l'alumnat, les famílies i els docents».

Segons han informat, el document reclama la paralització del calendari d'aplicació de la LOMCE, és a dir, la suspensió immediata de totes les revàlides finals d'etapa. També aposta per prorrogar un any més la Prova d'Accés a la Universitat (PAU) vigent fins ara per iniciar un debat per aconseguir un pacte per l'educació en el qual participin les autonomies i la comunitat educativa.

Els representants, reunits ahir a Madrid, van expressar el seu «rotund rebuig» a les avaluacions externes i van alertar sobre la «permanent improvisació i falta de diàleg» per part del Ministeri espanyol d'Educació, al que també van sol·licitar la convocatòria «urgent» de la Conferència Sectorial.

Els vuit territoris consideren que la seva proposta és «l'única que permet donar garanties i seguretat als alumnes que cursen actualment segon de Batxillerat perquè puguin accedir a la Universitat».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris