nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:

La consellera de Salut sol·licita una reunió amb la ministra de Sanitat per parlar del copagament

18794

La consellera de Salut del Govern, Patricia Gómez, ha sol·licitat aquest dilluns una reunió amb la ministra de Sanitat del Govern espanyol, Dolors Montserrat, per tractar els temes que més preocupen el Govern i la ciutadania de les Illes Balears.

En aquest sentit, en la carta enviada per Gómez a Montserrat, la Consellera esmenta com a qüestions principals, la universalitat de l'atenció sanitària; l'eliminació de la taxa de reposició de vacants; la prescripció infermera i el copagament farmacèutic.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nus, fa mes de 4 anys

Al manco reconeix que no hi ha sanitat universal però és que tampoc està facilitant gens ni mica l'assistència sanitària dels irregulars després de la campanya de juliol de 2015

Valoració:0menosmas
Per Saben?, fa mes de 4 anys

Ceuta i Melilla son un avenc per on desapareixen els doblers i una font d'on brollen multitut de greus problemes. Comparat les Illes Balears, que son unes de les tres mantenidores de la Espanya improductiva, amb aqueixos dos solars, que el millor que podrien fer seria treure-los-se de damunt, és una mostra del cinisme cruel que es gasten els governants espanyols amb nosaltres.
Acceptem-ho: No ens estimen i si poden treure benefici, el dia menys pensat ens vendrán els xinesos, o a Corea drl Nord. Tant els hi fa.

Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Amb 5.500 milions de "reestructuració" (no retellades) podem esperar d'assaguts, igual que la millora de finanssació económica per les Illes, ¡ "hombre que vais delante de Ceuta i Melilla"! no vos queixeu en tants de turistes com teniu, pareix que ningú els ha dit que els Hotelers no comparteixen, amés tenen mols de problemas en L'ecotatxa, sembla que le paguen ells.
Salut i república, qui dia passa,.......................

Valoració:2menosmas
Per Salvador, fa mes de 4 anys

Toda en lengua española, oficial del estado. Impecable y perfecto.

Valoració:0menosmas
Per Quina vergonya, fa mes de 4 anys

Que és això de la Consejera de Salud!

patètica.

Valoració:4menosmas
Per Pere Mateu, fa mes de 4 anys

Ja sé que quan un escrit surt de la comunitat és fa en castellà, si aquest va cap a castella, però en aquest cas la ministra Es catalana, perquè no és fa en català?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris