cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

L'Exèrcit espanyol es disculpa per la felicitació a Nadal vinculada al franquisme

L'article va ser publicat a 'El Alcázar' i dedicat al colpista Millán Astray.

L'Exèrcit espanyol de Terra ha publicat a la xarxa Twitter les disculpes i retirada del missatge que va usar per animar al tenista mallorquí Rafa Nadal. Les paraules de felicitació provenien d'un article de Camilo José Cela dedicat al colpista Millán Astray, publicades al diari ultradretà El Alcázar: «La guerra no es triste, porque levanta las almas, porque nos enseña que fuera de la Bandera, nada, ni aún la vida, importa. Gracias Rafa».

El missatge de disculpa indica que «nuestra intención ha sido felicitar a Rafa Nadal. Pedimos disculpas si hemos herido vuestra sensibilidad. Retiramos el tuit».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 7
Siguiente
Per Miquel Estarelles, fa mes de 4 anys

Mireia Belmonte responde a TV3: “Soy española, lo primero
La polémica de TV3 que celebró el triunfo de Mireia Belmonte como el «primer oro para la natación catalana» generó hace días mucha polémica. Visiblemente molesta, la nadadora de Badalona, a preguntas de un periodista catalán, se ha mostrado tajante: “Soy Española, lo primero”. ..
Mireia Belmonte: "Es compatible ser español con ser catalán"

Valoració:0menosmas
Per Miquel Estarelles, fa mes de 4 anys

Visca qui els dona ses medalles, o sigui es Paisos Catalans !

Valoració:1menosmas
Per Toni Rigo, fa mes de 4 anys

CAROLINA MARÍN .. medalla D'OR..!!

VISCA ESPANYA I SES SEVES DISSET AUTOMOMIES..!!

Valoració:0menosmas
Per Es suis, fa mes de 4 anys

Si, despres des ridicul que fa quan comenta, de com no s'entera de la meitat i com hem rigut amb ell, ja no ha tornat a piular :-)
A mes cada vegada que piula mos confirma que enten perfectament es catala i esta ben integrat dins sa nostra cultura. Aixi que domes li queden ses manetes.

Valoració:-7menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 4 anys

Veig que els trolls han agafat l'ametralladora de votar... mentre només agafin la de votar no serà res...

Valoració:-1menosmas
Per Es suis, fa mes de 4 anys

Fixau-vos, que despres de dies de molta activitat des nostro troll de per aqui l'hem posat en ridicul bestial:

-Fent-li veure que, per sa nostra victoria, ell mos demostra cada dia que sa nostra cultura avanca be, perque fins i tot qui ve a atacarla llegeix i enten perfectament es catala (sa seva obligacio en un pais bilingue, per respectar es nostro dret d'emprar es catala). A mes cada dia llegeix es diari en catala i tots es nostros comentaris, que respon perfectament havent demostrat que els enten perfectament.
Fins i tots es trolls estan integrant-se a sa cultura mallorquina i dominen s'enteniment des catala. Mos hem de felicitar !.

Valoració:-28menosmas
Per Es suis, fa mes de 4 anys

Aquest que signa normalment com "Mallorqui", i tambe avui usurpa sa identitat d'En Tia, no es mes que un foraster. Fent nosa a una altra noticia ha escrit:
"Lleccions d' un renegat pancatalanista, cap ni una...."

Lleccions !!!. Pensau que aquest tio pot haver xerrat mallorqui mai en sa seva vida ??. En es fons hi ha un tio pirat malalt mental que fa de Salvatore, NonPlusUltra, Mallorquin, i altres.
I per fer veure que es mallorquins van contra es catalans signa tambe com a Mallorqui. Lo mes fort es que no sigui capac d'escriure dues frasses seguides sense fer una cagada brutal... Lleccions !!! he he he he. Companyons !

Valoració:-25menosmas
Per Es suis, fa mes de 4 anys

Sa coa entre cames, i no ha tornat !. Si ho enten cualque dia ja tornara.

Valoració:-19menosmas
Per Es suis, fa mes de 4 anys

Res, per tothom que ho enten, ja has fet es ridicul a bastament... Ara tu encara deus voler continuar dins es ridicul eh ?. Si ho duis dins es gens...

Valoració:-19menosmas
Per Es suis, fa mes de 4 anys

Ah ha ha ha ha ha!!!! No ho agafa !!! ha ha ha ha....

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 7
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris