nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Jordi Pujol: «No he estat un polític corrupte»

Imatge de Pujol aquest divendres durant la compareixença al Parlament.

ALEJANDRO GARC

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha negat aquest divendres que hagi existit corrupció ni tracte de favor en l'origen dels fons a l'estranger sense regularitzar que ha tingut la seva família durant més de 30 anys, i ha afegit sobre tota la seva trajectòria: «Jo no he estat un polític corrupte».

Al començament de la seva intervenció davant de la Comissió d'Assumptes Institucionals del Parlament català, ha assegurat que ha d'explicar qui era el seu pare i quina relació tenia amb ell perquè això «demostra que ni hi ha hagut corrupció ni tracte de favor».

Després d'assegurar que ni la situació judicial ni la comprovació fiscal i tributària en què es troba «limitaran ni condicionaran» les seves explicacions davant el Parlament, ha remarcat que, més que d'herència, hauria de parlar-se d'uns doblers llegats pel seu pare a ell.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per mossonA, fa mes de 6 anys

Es feixistam, abans de parlar, QUE MIRI CA SEVA. TENEN DESENES DE CASOS MOLT PITJORS QUE ES DEN PUJOL !!!!!!! DESPRÉS QUE PARLEN..., SI ES CONSIDEREN NETS.

Valoració:0menosmas
Per Jordi Pujol i Soprano, fa mes de 6 anys

"No me metí en la política para enriquecerme.... Pero una vez dentro...."

Valoració:0menosmas
Per antelmin, fa mes de 6 anys

Antelmo: Ya me figuro cómo son los de tu casa.

Valoració:0menosmas
Per arg, fa mes de 6 anys

-1289: A la dedicatòria que fa Ramon Llull en un manuscrit seu que va lliurar al Dux de Venècia, Pietro Gradenigo, es pot llegir:

"Ego, magister Raymundus Lul, cathalanus"


("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)


-1309: Fragment de l'aprovació de la Doctrina lul·liana

"ad requisitionem Magistri Raymundo Lull Chatalani de Majoricis"

("Nueva Historia de la Isla de Mallorca y de otras Islas a ella adyacentes" de Joan Binimelis, Mallorca 1593. Traduïda de l'original català al castellà per Guillem Terrassa i impresa a la impremta Tous de Palma l'any 1927 per al diari "La Última Hora". Tom V, capítol I, pàg. 10)


-1365: Els diputats mallorquins escriuen al Cerimoniós: "Com los mallorquins e poblars en aquella illa sien catalans naturals, e aquell regne sia part de Catalunya...",

http://argumentari.blogspot.com.es/2009/02/referencies-sobre-la-llengua.html


-1390: Els jurats del regne de Mallorca ordenaven que "si alcun català robava gra de dia, lo fossen tallades les orelles; si el lladre era un catiu o cativa" se li augmentava el càstig. Si el robatori era durant la nit se'l condemnaria a la forca, "per qualsevol persona axí catalana, com catiu o cativa". Això demostra que el gentilici "català" es feia servir per a referir-se als repobladors cristians lliures, o als seus descendents, i per a diferenciar-los, dins la societat mallorquina, dels esclaus.

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

-1418: Anselm Turmeda es presenta ell mateix de la manera següent: "aquell fill d'Adam que està assegut sota aquest arbre és de nació catalana i nat a la ciutat de Mallorques i té per nom Anselm Turmeda".

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

Valoració:0menosmas
Per Antelm, fa mes de 6 anys

Tots a casa meva estam amb vos President Pujol.

Valoració:1menosmas
Per Alixendri, fa mes de 6 anys

Tots aquests que anomenau son tan corruptes com en Pujol, pero com deia ell avui no toca,
I cap de es esmentats se declare culpable, en Pujol si,
Une de dues , o es mes colló, o te mes moral que el alcoyano
Bé, moral, moral de sa bona , mes aviat poca

Valoració:-3menosmas
Per Willow, fa mes de 6 anys

El judici del pare de na Letizia que? no és notícia.

Valoració:5menosmas
Per Àlex, fa mes de 6 anys

Quan ha de comparèixer el rei Joan Carles I, en González, Aznar, Zapatero, que estrany, necocis de petroli, de la Guerra, mansion pel Marroc, .....

NO fotem a Madrid ningú comparèix i en Pujol ha comparegut.

I na Camacho del PP no ha comparegut.

En Pujol també podria ser inviolable, però com que és català, no.

Valoració:6menosmas
Per Alixendri, fa mes de 6 anys

Si has Vist sa comparexence , tots es partits li han donat galtades , manco CiU, i ell no ha contestat ni aclarit res de res, una milonga total, fins i tot ha renunciat a respondre ses darreras intervencions des partits
Un calificatiu , deplorable, ha mostrat es llautó

Valoració:-5menosmas
Per O també, fa mes de 6 anys

I perque no li demanaren que justificàs aqursts doblers quan ajudà a Aznar a formar Gobierno en la primera legislatura del PP?

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris