algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Els alumnes repetidors de Balears, els que pitjors resultats obtenen a PISA

Font: informe PISA 2012. Resultats de les distintes competències amb el nombre de repeticions.

Els alumnes repetidors de Balears són els que pitjors resultats obtén a l'informe PISA (Programme for International Student Assessment). Així ho detallen els resultats de Balears que ha donat a conèixer a la seva web l'Institut d’Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu (IAQSE).

Les dades més baixes a totes les competències (comprensió lectora, matemàtiques i ciències) coincideixen amb els alumnes que més vegades han repetit (veure gràfic). Segons PISA, “quan més alt és l’índex de repetició, més baixos són els resultats. Per tant, és un índex que correlaciona molt bé amb els resultats de les proves”. A Balears han participat en les proves d'avaluació de l'informe 1.435 estudiants.

D’aquestes dades, els autors de l'informe conclouen que “sense fer les oportunes adaptacions curriculars, la repetició de curs no és una mesura que millori el rendiment de l’alumnat”.

Si mirem l'informe PISA estatal, Balears lidera la taxa de repetidors. Un 39,1% dels alumnes amb 15/16 anys han repetit com a mínim una vegada durant la seva vida escolar.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per estorado, fa mes de 7 anys

El nivel del profesorado en Baleares es lamentable y gran parte de la culpa es del sectarismo endogámico que se estableció en el sistema educativo durante el Pacto de Retroceso, que valoraba más la titulación en catalán que la capacidad pedagógica del profesor en cuestión.
De aquellas aguas, estos lodos.

Valoració:-1menosmas
Per jomateix, fa mes de 7 anys

Aquest titular es erroni, el correcta seria.
Els alumnes repatidors de Balears, els que pitjors resultats obtenen a TREPITJA.
Quines rialles aquella consellereta venedora de pisos..... i a hores d'ara encara no ha dimitit o si??

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris