muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

El cap d'inspecció de l'Agència Tributària abandona el càrrec per «discrepàncies» amb la direcció

El director d'inspecció de l'Agència Tributària, Luis Jones, ha presentat la seva dimissió per discrepàncies amb el cap de l'organisme, Santiago Menéndez, «en matèries relacionades amb el personal d'Inspecció i específicament en relació amb nomenaments concrets i criteris per a la reassignació de funcionaris», segons han indicat fonts de l'organisme.

Les mateixes fonts han afegit que «en cap cas» es pot atribuir aquesta dimissió «a motius de fons del seu departament ni a expedients concrets».

La dimissió de Jones, un dels membres de l'alta direcció de l'Agència Tributària, es produeix tot just unes setmanes després que es conegués el cessament d'una inspectora de la Delegació de Grans Contribuents i la dimissió del seu cap directe, després de rebutjar un recurs de reposició de la multinacional cimentera Cemex contra una sanció tributària multimilionària.

En aquest context, el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha afirmat que no hi ha hagut "cap casta d'ingerència" del seu ministeri en l'Agència Tributària.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris