algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Rajoy fica la pota amb «l'Illa de Palma»

El cap del Govern espanyol compareix al palau de Marivent, rere entrevistar-se amb el rei. En el moment dels parlaments, Rajoy té un 'petit' lapsus.

Diari dBalears (Youtube)

El president espanyol, Mariano Rajoy, ha posat en evidència un cert desconeixement de la realitat insular a la seva compareixença aquest migdia davant els mitjans de comunicació al Palau de Marivent, després d'haver-se entrevistat breument amb el rei Joan Carles.

Rajoy ha expressat en declaracions als periodistes que es troba molt satisfet d'haver-se reunit amb el cap de l'Estat «aquí a l'Illa de Palma».

El comentari, fruit de la ignorància o bé d'un lapsus 'linguae', ha causat immediatament nombroses reaccions a les xarxes socials.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per r, fa mes de 7 anys

En elñ mateix sentit, hi va haver un ministre de "Administraciones Territoriales" del Govern del Felipe Gonzalez que només tocar Son Sant Joan va dir que estava encantat de arribar a "Las .Palmas de Mallorca"...Els espanyols només ens tenen en compta per recaptar doblers!!

Valoració:12menosmas
Per ianekin, fa mes de 7 anys

I quan és que no fica la pota aquest? Idò quan enlloc de la pota fica la ma per agafar el sobre!

Valoració:-9menosmas
Per tenc un guaxap!, fa mes de 7 anys

Val més deixar-ho anar! Aquest homo quan ha de rectificar alguna de les seves encara ho embulla més. Tanmateix no el tornarem veure per aquí fins que hi torni haver eleccions ...i encara. Ara bé, per fusellar-nos a imposts sí que sap on som! Ah, i Guillem Colom, "el que tiene boca se equivoca". Un president d'un govern segon mundista com el de l'Estat Espanyol no té dret a equivocarse d'aquesta manera, almanco equivocar-se i fer el ridícul més espantòs. Crec que ho ha fet aposta per sortir al programa d'en Wyoming.

Valoració:13menosmas
Per Veritat, fa mes de 7 anys

I a ell que li fa. Mentres es recabdin doblers per la seva Galicia, la seva Castella i la seva Extremadura, ja li va bé

Valoració:15menosmas
Per Pedro Portas, fa mes de 7 anys

Crec que al Sr. Rajoy li hauriem de fer veure que va errat. Encara que no es farà gens de cas. Això és el que té la majoria absoluta, que sempre tenen raó i no ens escolten. Ben aviat sentirem al seu pilota major (ja sabeu de qui parl) presentant un Decret Llei per canviar-li el nom a l'illa aquesta que fins ara s'ha dit Mallorca.

Valoració:19menosmas
Per Maria, fa mes de 7 anys

ATENCIÓ:
Época de crisi i de falsa austeritat: la Conselleria d'Educació acaba de crear una nova plaça de Lliure Designació (A DIT!!): la del Cap del TIL (Tractament Integrat de Llengües) molt ben dotada econòmicament: només un dels complements ja és de 15.346,29 € (s'hi ha d'afegir el sou+ altres tres complements més!!)

Venga crear places per "enxufar" polítics (les que són A DIT!!) mentre que eliminen places no polítiques (les de mèrit i capacitat!!)
(BOIB 112, 10 d'agost 2013, Secció III, pàgina 38519)

Valoració:22menosmas
Per til, fa mes de 7 anys

Aquest home o esta amb molt stress O te cualque problema cognitiu , no es normal els lapsus mental que fa , el tren li diu terratremol i ara a la illa de mallorca illa de palma .estam xerrant del nostre president aquell que es suposa que fa feina per a tots els espanyols , bono esper que si al final ens donen les ajudes per l , incendi no l , enviin a les canaries , salutacions

Valoració:-2menosmas
Per dos i dos són quatre, fa mes de 7 anys

Ell no és ignorant. Ell creu de l'Illa de Palma és una colonya del Reine d'Espanya. I així ens tracta.

Valoració:20menosmas
Per Alacantí, fa mes de 7 anys

Mariano Rajoll, eixe registrador de la propietat que té la plaça a Santa Pola.

Valoració:25menosmas
Per SRS, fa mes de 7 anys

YA MES BENEIT NO SE PUEDE SER, Y CON ESTA CARA DE ANORMAL CON CARA DE BOBO-IGNORANTE, IDO ESTO ES LO QUE HEMOS VOTADO LA MAYORIA DE LOS ESPAÑOLES, AHORA AJO Y AIGUA.

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris