algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

Els socialistes comparen Rajoy i Nixon en un vídeo sarcàstic

817

Els socialistes han editat un vídeo en què comparen Rajoy i Nixon.

PSOE

El PSOE ha fet públic dissabte un vídeo en el qual compara l'actitud i les declaracions de Mariano Rajoy, president del Govern, davant del cas Bárcenas amb la de l'expresident d'EUA Richard Nixon quan esclatà el cas d'espionatge Watergate.

El vídeo, que es titula #findelacita -expressió utilitzada per Rajoy el passat dijous en la seva compareixença davant el ple del Congrés-, és una successió d'imatges intercalades de Rajoy i Nixon amb declaracions similars.
Comença Nixon, en plena crisi del Watergate, afirmant: “Diré això a l'audiència televisiva: He comès els meus errors”.

A continuació, apareix el president del Govern assenyalant: “He reconegut els errors que he pogut cometre”.
Ambdós expliquen que mai no s'han beneficiat del servei públic i que no tenen constància d'haver fet una cosa contra l'ètica, asseguren que no han arribat a la política per enriquir-se i assenyalen que mai no han intentat obstruir la justícia.

El vídeo també conté les imatges en les quals Nixon diu que no té intenció de dimitir i, a continuació, les de Rajoy afirmant: “Ni dimitiré ni convocaré eleccions”.

Les últimes imatges corresponen al que fos president dels Estats Units anunciant la seva dimissió i nomenant com a successor en el càrrec el seu vicepresident.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris