algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

La patronal dels bancs diu que paralitzaran els desnonaments als casos «d'extrema necessitat»

L'Associació Espanyola de Banca (AEB) s'ha compromès a paralitzar els desnonaments durant els dos pròxims anys, «en els casos que concorrin circumstàncies d'extrema necessitat», ha informat la patronal en un comunicat.

La AEB assenyala que ha mantingut diversos contactes amb representants del Govern i que dijous passat, 8 de novembre, el president de la patronal, Miguel Martín, va traslladar al secretari d'Estat d'Economia i Competitivitat, Fernando Jiménez Latorre, aquest compromís en nom dels bancs de l'associació.

La patronal destaca que el contingut d'aquest mesura, adoptada per «raons humanitàries i en el marc de la seva política de responsabilitat social», havia estat objecte d'un debat «intens i profund» dels bancs associats «a fi de contribuir a pal·liar la situació de desemparament de moltes persones per causa de la crisi econòmica».

Amb caràcter previ a la trobada amb el secretari d'Estat d'Economia i Competitivitat, el president de l'AEB s'havia entrevistat amb la Defensora del Poble, Soledad Becerril, i el governador del Banc d'Espanya, Luis Boga, n'ha estat informat.

A més, l'AEB es posa a disposició del Govern, del principal partit de l'oposició i de la resta de formacions polítiques «per a oferir la seva opinió sobre l'ordenació del mercat hipotecari, a fi que pugui seguir satisfent la necessitat primària d'habitatge dels ciutadans».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris