algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Es prorroga l'ajuda de 400 € als aturats sense ingressos

La vicepresidenta primera del Govern i ministra de la Presidència, Soraya Sáenz de Santamaría, ha anunciat aquest divendres que l'Executiu en prorrogarà un altre sis mesos més l'ajuda de 400 euros als aturats sense ingressos quan finalitzi la seva vigència, el pròxim 15 de febrer.

Rere la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha destacat que la pròrroga d'aquesta ajuda tindrà un cost global de 300 milions d'euros (50 euros per cada mes de vigència).

Sáenz de Santamaría ha destacat que el Govern "vol protegir als més febles i als més desprotegits", per la qual cosa entén que l'Executiu "no pot demanar sacrificis a qui no poden donar més".

També la ministra d'Ocupació ha subratllat el caràcter "social" d'aquesta mesura que, segons ha necessitat, en beneficiarà prop de 125.000 d'aturats i serà vigent fins a mitjan agost de 2012. L'ajuda de 400 euros als aturats està lligada a formació i ubicada dins de l'anomenat 'Pla Prepara'.

Báñez ha assenyalat a més que amb aquesta mesura, així com amb la revalorització de les pensions, el Govern "compleix" amb el compromís del president, Mariano Rajoy, "que l'esforç a la sortida de la crisi no recauria sobre les persones més vulnerables de la societat".

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris