muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
18°

La Casa del Rei aconsellà al duc que anàs a viure a l’estranger

29176

Felicitació nadalenca dels ducs de Palma i la seva família.

La Casa del Rei aconsellà a Iñaki Urdangarin abandonar l'Institut Nóos i mudar-se a l'estranger, si allò que volia era desenvolupar el seu perfil empresarial. Així ho confirmaren ahir fonts del palau de la Zarzuela.

El rei Joan Carles I, de fet, encarregà al seu assessor legal extern un informe sobre les activitats de Nóos arran de les primeres informacions publicades el 2006 en els mitjans de comunicació, com també per les preguntes parlamentàries que es generaren en el Parlament balear per part del socialista Antoni Diéguez. L'assessor viatjà a Barcelona, on s'entrevistà amb el duc de Palma. Tot d'una arribà a la conclusió que les activitats de Nóos no s'ajustaven a l'objecte amb què es fundà l'entitat i recomanà a Urdangarin que es desvinculàs de l'Institut.

L'espòs de la infanta Cristina li féu cas.A finals de 2006 es registrà la seva sortida, la de la filla del rei i la del seu assessor, Carlos García Revenga, de la junta directiva de Nóos.

Ja l'any 2007, confirmen les fonts consultades, Zarzuela recomanà a Urdangarin que, si volia optar pel seu perfil empresarial, seria millor que ho fes fora d'Espanya, on es reduirien el nombre d'actes oficials als quals hauria d'acudir en representació de la Casa Reial. I es mudà finalment amb tota la família a Washington l'estiu de 2009, per treballar com a conseller de Telefónica.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Regomira Puig, fa mes de 9 anys

Perfil empresarial m' has dit!!!

Valoració:18menosmas
Per Carla, fa mes de 9 anys

Aconsellar a fugir a l'estranger no és gaire elegant per part de qui viu a costa del poble. Per tant ,així com va adquirir la corona ara se'ls hauria de suspendre per no acatar el compliment de les normes i lleis que ells mateixos promulguen pel poble. Hem de salvaguardar la imatge de l'Estat, ja que no espot invocar la condició de parentesc per fer negocis i menys mitjançant una societat sense ànim de lucre.El poble contra ....

Valoració:31menosmas
Per 1950, fa mes de 9 anys

I no li aconsellà que torni els diners?

Valoració:35menosmas
Per Elisa, fa mes de 9 anys

República ja! El Rei el posà un dictador assassí. És moralment innaceptable qualsevol sistema de govern que no sigui aquell que el feixisme va destruir il·legalment. D'altra banda, és innaceptable que hàgim de mantenir tota aquesta tropa. No es basen els privilegis de la monarquia únicament en la noblesa de sang? Quin sentit té ara que la "princesa" és néta d'un taxista i el genre del Rei és un esportista plebeu i presumpte corrupte? (això de "presumpte" només ho pos perquè no me censurin el missatge).

Valoració:32menosmas
Per Evident, fa mes de 9 anys

El va enviar fora però va callar com un mort als ciutadans.Es pensaven que no el trobarien? Són de la mateixa fusta!

Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris