lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

Rajoy diu que no cal un referèndum per a aquesta reforma de la Constitució

El president del PP, Mariano Rajoy, ha insistit en la importància d'escometre la reforma de la Constitució per fixar un límit de dèficit perquè "si volem crear ocupació, el primer que hem de fer és governar seriosament i bé" i ha explicat que no és necessari convocar un referèndum per realitzar aquesta modificació. No obstant això, ha considerat que, donada la proximitat de les eleccions generals, és el moment d'afrontar aquest canvi de la Carta Magna, però "no som partidari de plantejar altres reformes".

Sobre establir una regla d'estabilitat de despesa, el líder de l'oposició ha afirmat que "és una reforma que servirà perquè en el futur Espanya pugui créixer econòmicament i perquè en el futur es pugui crear ocupació". "Cal ser austers i no es pot gastar el que no es té", ha advertit.

Així mateix, Rajoy, que ha visitat el municipi malagueny de Vélez-Málaga, ha defensat que aquesta reforma té "un suport majoritari" perquè "és un sentir en la societat espanyola que no es pot gastar el que s'ha gastat en els últims temps", reiterant, d'igual manera, que no és necessari convocar un referèndum, tal com estableix la pròpia Constitució.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris