nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

L'economia, eix central de la reunió entre Benet XVI i Rajoy

El pontífex insta el president del PP a “treballar entre tots per tenir una societat millor, en principis i en valors”

El papa Benet XVI rebé ahir el president del PP, Mariano Rajoy, amb qui conversà sobre la situació econòmica i sobre la necessitat de treballar "entre tots per una societat millor".

Així ho explicà al final de l'encontre el líder del PP, qui assegurà que és "molt emocionant" i un "gran honor" poder parlar una estona amb el papa.

L'entrevista entre el pontífex i Rajoy va tenir lloc a la sagristia de la catedral de l'Almudena i durà uns deu minuts.Rajoy hi va anar acompanyat de la seva dona, Elvira Rodríguez, encara que posteriorment va mantenir la reunió amb Benet XVI en privat. Segons declarà a TVE el president del PP, el papa li va trasmetre la "necessitat de treballar entre tots per tenir una societat millor, en principis i en valors, per alguna cosa consistent, per distingir el just de l'injust i allò bo d'allò dolent".

"M'ha transmès moltes coses en les quals jo crec i que pens que comparteix molta gent a Espanya i al món", assenyalà Rajoy. El papa expressà també al líder del PP la preocupació per la crisi econòmica que s'està vivint.

"La gent ho passa malament i també els joves, que poden tenir dubtes i moltes incerteses sobre quin pot ser el seu futur, sobretot a Espanya, on no és fàcil trobar-hi feina avui dia", remarcà el líder popular.

Objectius comuns

Per Rajoy, els temes plantejats pel bisbe de Roma són objectius comuns "que cada un defensa des de la responsabilitat que té en aquesta vida i amb els quals coincidim una gran majoria de persones".

Per això, traslladà al papa la coincidència amb les seves paraules i el desig de "treballar tots per una societat millor, més justa, amb més oportunitats i amb futur". "Això és el que jo li he transmès i això és en el que treballam nosaltres", conclogué Rajoy.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris