algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Els indignats acorden no aixecar els campaments

A Barcelona, voten per quedar almenys fins demà, mentre que a Madrid diuen que han de dur a terme una reestructuració

A Barcelona, els centenars d'indignats acampats a la plaça de Catalunya decidiren quedar-hi, si més no, fins demà dimarts. La decisió es prengué en una assemblea a la qual assistiren centenars de persones i que s'inicià amb l'actuació del cantautor Paco Ibáñez. Quant a Madrid, els concentrats decidiren en assemblea continuar instal·lats a la Puerta del Sol. No obstant això, els assistents admeteren que allò més probable es que s'hagi de dur a terme una reestructuració per trobar solució a problemes de seguretat, alimentació i convivència viscuts durant les darreres dues setmanes. Els indignats debateren arreu de l'Estat si aixecaven els campaments desplegats en diverses ciutats, això sí, sempre sota la premissa de continuar.

Quant a la situació a Bilbao, la direcció del 15-M no considera que sigui necessari aixecar per ara el campament que mantenen a la plaça del teatre Arriaga, perquè "encara queda molta feina per fer". A la Puerta del Sol de Madrid, milers de persones assistiren des de les vuit del vespre a una assemblea que començà amb l'exposició dels principals acords assolits en els debats dirigits pels portaveus de barris, cap on han acordat dirigir a partir d'ara el moviment de protesta.

Els indignats de la Puerta del Sol destacaren l'èxit de les mobilitzacions secundades a les barriades en la jornada de dissabte, com també de les assemblees que tingueren lloc des de migdia per conèixer l'opinió dels ciutadans. Segons les dades rebudes ahir pels concentrats a la Puerta del Sol, més de 25.000 ciutadans s'havien reunit el dia abans en diferents barris de Madrid per parlar sobre la continuïtat de l'acampada i del moviment. A València, el col·lectiu que pernocta a la plaça de l'Ajuntament es plantejà la possibilitat de desmuntar una part de les tendes i de la infraestructura instal·lada per continuar el debat als barris, de manera que la zona pròxima al consistori aculli assemblees un o dos cops per setmana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris