cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

El PSOE retreu a Rajoy els seus miralls: Matas, Camps i Fabra

Els socialistes editen un vídeo electoral en què es recullen els “elogis” del líder del PP als implicats en casos de corrupció. Els populars responen amb un vídeo sobre la “improvisació” de ZP

52328

Rajoy, Camps i Matas, en el temps en què tots tres formaven part de la primera línia política.

Efe

PSOE i PP comencen la campanya de retrets a través de les noves tecnologies. El PSOE ha elaborat un vídeo electoral en què exhibeix els casos de Jaume Matas, Carlos Fabra i Francisco Camps com "els miralls en els quals es mira" el president del PP, Mariano Rajoy, amb imatges en què el líder de l'oposició elogia aquests tres dirigents, implicats en casos de corrupció. El vídeo es titula En el mirall de qui es mira Rajoy? i dura dos minuts i devuit segons.

A les seqüències hi apareixen Mates, Fabra i Camps, amb altres personatges a qui Rajoy també lloa. Sobre les imatges de l'expresident balear sortint dels jutjats, el PSOE ha col·locat un rètol amb les paraules pronunciades per Rajoy fa uns anys: "Vull per a Espanya el mateix que Jaume Matas ha fet a Balears".

Matas està imputat en diversos casos de corrupció, entre els quals hi ha el Palma Arena i el projecte per construir l'òpera de Calatrava. A continuació, s'inicia una seqüència sobre el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, investigat per un presumpte delicte fiscal i per falsedat documental.

"Que jo sàpiga, en cap tribunal ningú no ha dit res de la persona a la qual acaba de citar (Fabra), que, com és evident, té la presumpció d'innocència; per nosaltres, és un ciutadà i un polític exemplar. I em tem, per si a algú no li agrada el que acab de dir, que també per als ciutadans de Castelló", diu Rajoy al vídeo. Els socialistes dediquen la major part del muntatge audiovisual a Camps, imputat en la branca valenciana del cas Gürtel, amb diverses declaracions de Rajoy. "Jo mantinc la mateixa confiança en el senyor Camps (...) I deman el suport per a Paco i per a tots els altres", s'escolta dir al líder del Partit Popular, que, en un altre moment, assenyala: "Paco, som amb tu, com sempre. La història tindrà un final feliç i jo sempre seré al teu darrere, al davant o al costat. M'és igual. També s'hi recullen diverses intervencions del president valencià, que recorda que en aquests anys ha estat un "lleial i fidel col·laborador" de Rajoy i que assegura haver comptat amb "el suport constant" dels seus companys i del president popular.

"Improvisacions"

Hores després de la publicació d'aquest vídeo, el PP va respondre amb un altre vídeo en el qual acusa el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, d'anar "d'improvisació en improvisació". El vídeo, titulat Continuam en 'la ruleta de les improvisacions', té un format de videojoc en què, cada vegada que el PSOE gira la ruleta, apareixen "improvisacions" per plantar cara a la crisi: per exemple, s'hi assenyala com rebaixar la velocitat màxima de les autovies a 110 quilòmetres per hora o com "insultar Rajoy".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris