nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Carme Chacón expressa la condolència per l'accident del tren

La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha expressat avui «en nom de tots els membres del Ministeri de Defensa» les «més sentides condols» per l'accident de tren a Castelldefels (Barcelona), i alhora ha explicat que el seu Departament ha estimat convenient «escurçar» l'acte que cada any organitza per l'onomàstica del rei «a causa del dia de dol que es viu a la comunitat autònoma catalana».

«Sé que parlo en nom de tots vostès i en nom de tots els membres del Ministeri de Defensa si trasllado els nostres més sentits condols a les seves famílies i el nostre suport i la nostra solidaritat a tots els seus éssers estimats en un moment tan dur com aquest», ha afirmat la responsable política de les Forces Armades.

Chacón ha traslladat els seus «desitjos de restabliment dels joves que segueixen avui als hospitals debatent-se entre la vida i la mort» i ha afirmat que «ahir havia d'haver estat una nit de festa, com habitualment ho és a Catalunya». «Avui aquesta nit està omplint de consternació tot Espanya i també tots i cadascun de nosaltres. Un altre cop, el nostre condol, la nostra solidaritat i el nostre restabliment a la resta de ferits», ha afegit.

La ministra ha acabat el seu discurs amb les següents paraules: «Ens agradaria en tot cas poder celebrar l'onomàstica del rei i que brindaran pel rei». Els alts càrrecs civils i militars presents a l'acte han brindat llavors pel monarca i l'acte públic s'ha donat per conclòs. Chacón ha estat acompanyada per la majoria d'alts càrrecs del seu equip ministerial. Han faltat a l'acte el secretari d'Estat de Defensa, Constantino Méndez, i el director general de Relacions Institucionals, Santos Castro.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris