algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Air Europa cobra un suplement pels seients situats al costat de la sortida d'emergència

Altres companyies com Vueling i Air Berlin també cobren un extra pel mateix concepte

Air Europa ha començat a cobrar un suplement per les places situades al costat de la sortida d'emergència dels seus avions, que denomina 'Seients amb extra d'espai', i pels que cobra entre 10 i 50 euros addicionals. Segons ha publicat l'aerolínia a la seva pàgina web, el recàrrec varia entre els 10 euros per a trajectes dins de la pròpia Península Ibèrica o a les Balears, els 20 euros per als vols amb les Canàries, Europa i Àfrica, i els 50 euros per a les rutes intercontinentals.

Per reservar aquests 'Seients XL', Air Europa ha recordat que és necessari "complir certes condicions", ja que ocupar aquestes places "comporta ser capaç d'obrir o bloquejar la sortida d'emergència seguint les instruccions de la tripulació". Per això, no es permetrà ocupar l'esmentada plaça a menors de 12 anys; persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial; passatgers responsables d'altres persones durant el trajecte; persones que "no tinguin suficient força o destresa" per obrir la sortida en cas necessari; ni passatgers incapaços d'entendre o transmetre les instruccions de la tripulació, entre altres supòsits.

Vueling

Vueling cobra 10 euros per reservar cada un dels seients situats al costat de la sortida d'emergència en vols nacionals i 13 euros en rutes internacionals, una política de recàrrec que aplica també Air Europa, que cobra entre 10 i 50 euros addicionals, i AirBerlin que suma 20 i 60 euros de més al preu dels bitllets per les places denominades 'Seients amb extra d'espai'. Fonts de Vueling van assenyalar a Europa Press que fa prop de dos anys que van posar aquestes 'places XL' a un preu més elevat i, progressivament, han incorporat noves tarifes, com el 'seient Duo', que amb un suplement de 25 euros en vols nacionals i de 30 euros fora d'Espanya, permeten asseure's a les tres primeres files sense ningú al costat. Si es vol reservar una plaça a les primeres files el cost és de quatre i cinc euros, segons si és un vol nacional o internacional, i per a la resta de seients val dos i tres euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris