nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Blanco: «Cada ciutadà que quedi a casa significa un vot a favor del PP»

El PSOE demana «votar amb totes les teves forces» davant «l'abstenció» que «proposa» Rajoy

80346

José Blanco presentà ahir el lema de campanya solialista a la seu del carrer de Ferraz.

El coordinador de campanya del PSOE, José Blanco, presentà ahir els elements clau de la campanya electoral socialista per als comicis del pròxim 9 de març, campanya que tindrà com a lema principal: «Vota amb totes les teves forces».«Demanarem a la gent que voti amb totes les seves forces perquè el PP té totes les esperances posades en una participació baixa. El PP vol recuperar el poder gràcies a l'abstenció», afirmà Blanco a la seu socialista de Ferraz.

Segons els socialistes, «el PP fa una campanya dirigida únicament a sembrar pessimisme i descoratjament», per generar «resignació» i que els ciutadans es desentenguin del seu dret de votar i decidir i hi renunciïn». «Perquè això no passi», advertí Blanco, «és necessari acudir a votar», perquè «cada ciutadà que quedi a casa és un vot a favor dels interessos del Partit Popular».

«La gran qüestió és si decideixen pocs o decideixen molts», recalcà Blanco. «El PP vol que decideixin pocs per tornar-nos al passat, nosaltres volem que decideixin molts perquè prevalguin la democràcia i la mirada positiva. Que l'alegria de votar venci la tristesa en cas de quedar-ne fora precisament en el moment en què els ciutadans tenen tot el poder a les seves mans», reblà.

L'eslògan del PSOE es plasmarà en 3.500 tanques, 8.000 cabines telefòniques, 3.000 marquesines de mitjans de transport i 20.000 fanals.Blanco afirmà que el valor del vot és el missatge que el PSOE vol traslladar en els seus anuncis electorals, tres espots de 30 segons rodats per la cineasta Isabel CoixetEls espots, que tenen com a fons la melodia del tema Defender la alegría, que han elaborat els artistes de la Plataforma de Suport a Zapatero (PAZ), volen transmetre la idea que «en democràcia no hi ha res de més sagrat que el vot», i que no hi ha raons per a la crispació.

En un dels anuncis, un jove que considera que el vot «per canviar les coses» que va emetre fa quatre anys «ha servit per a molt», i que recorre 300 quilòmetres per anar a cercar la seva mare i dur-la a votar, encara que sap que ella votarà el PP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris