algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Gallardón apareix per primera vegada en un mes a un acte de campanya amb Aguirre i Rajoy

El batle i la presidenta es fan el bes més esperat

Com si d'un drama romàntic es tractàs, el que importava d'aquell moment no era l'escenari, sinó la besada. El batle de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, i la presidenta de la Comunitat, Esperanza Aguirre, sembla que han fet les paus. Almenys així ho escenificaren ahir en la inauguració d'un espai d'intercanvi d'autobusos de la capital, on els fotògrafs captaren l'esperat intercanvi de besades d'ambdós dirigents.

Poques hores més tard se'ls pogué veure junts, per primer pic des de fa un mes, en un acte electoral del líder del PP, Mariano Rajoy, en el qual, a pesar de tot, alguns continuaren veient en els seus missatges i gests una arma de doble tall.Davant de la gran quantitat de mitjans presents que es mostraren encantats del gest, Gallardón comentà que encara que Aguirre i ell no s'haguessin besat, «hauria valgut la pena tant d'interès, perquè aquesta infraestructura és magnífica». Pel seu costat, la presidenta afirmà: «És un motiu d'alegria participar en la inauguració de l'intercanviador de la Moncloa, i no només pels dos petons del batle».

Hores més tard, Gallardón i Aguirre tornaven a trobar-se a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón, on Rajoy presentà el programa del PP en matèria d'esports. Era la primera vegada en un mes que els tres dirigents es trobaven al mateix acte després que Rajoy, Aguirre i Gallardón mantinguessin la famosa reunió. Gallardón, que presentava l'acte, deia: «Amb l'emoció de la candidatura olímpica m'ha fugit del cap una cosa que de veritat faig amb plaer, i és presentar la meva companya Esperanza Aguirre», proclamà, per donar pas a la presidenta. Aguirre enaltí l'esport com a exemple dels valors que defensa el PP. «L'esport ensenya a guanyar sense arrogància i a perdre reconeixent el mèrit de l'adversari, i és una escola excel·lent de treball en equip», reblà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris