lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Rajoy vol una Justícia que sigui «ràpida, eficaç i independent»

No vol «Bermejos ni Conde Pumpidos» al poder

El candidat popular a la presidència del Govern, Mariano Rajoy, advocà ahir per una Justícia «eficaç, ràpida i independent», en la qual no vol «Bermejos ni Conde Pumpidos», perquè millorar la Justícia «és millorar la llibertat i la seguretat dels espanyols». En aquest sentit, Rajoy apostà per un poder judicial «en el qual siguin els jutges i no els polítics els qui elegeixin el Consell General del Poder Judicial».

El líder del PP apostà per estendre els judicis ràpids, perquè als delinqüents «se'ls jutgi quan hagin estat detinguts i no que entrin per una porta i surtin per una altra». A més, reclamà que el Tribunal Constitucional «resolgui els recursos en un any», perquè «és necessari i imprescindible per al bon funcionament del país».

El president de la formació conservadora realitzà aquestes manifestacions en la clausura d'un acte públic del Partit Popular al frontó Adarraga de Logronyo, davant gairebé 3.200 persones, segons indicà l'organització. Un míting en el qual compartí escenari amb el president del PP de la Rioja, Pedro Sanz; el candidat del PP número u al Congrés, Juan Antonio Gómez Trinidad, i la portaveu del Grup Municipal del PP a l'Ajuntament de Logronyo, Concepció Gamarrra.

Amb referència al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, reiterà que «no es pot governar en la inòpia, a la Lluna, cal ser a la Terra, en lloc de plantejar debats que no importen a ningú», perquè el que «aconsegueix és generar molts problemes». Al seu entendre, no «es pot mirar cap al passat, s'ha de mirar al futur» i, en aquest sentit es comprometé a «mirar al futur» i ocupar-se «dels temes reals».

Responsabilitzà Rodríguez Zapatero d'haver «dilapidat una política econòmica» que, segons digué, «ens posà a l'altura dels països més importants d'Europa». I afegí que el president «no sap ni entén com viu la gent», perquè «es concentra en temes que no interessen ningú». D'economia, Zapatero «ni en sap ni l'interessa, per ell tot està bé, al revés que per a tots els espanyols».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris